Hlavní obsah

Karin Babinská a Richard Krajčo křtili svou novou knihu

Novinky, Josef Zajíc

V obchodním centru FORUM Nová Karolina v Ostravě ve 2. poschodí, vedle prodejny Knihy Dobrovský, pokřtili v neděli 19. listopadu knihu Kecy, kecy, kecičky její autoři Karin Babinská a Richard Krajčo. Oba připravili pro více než stovku fanoušků a zájemců o podpis příjemnou a zábavnou hodinku.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 20.11.2017 Karin Babinská a Richard Krajčo pokřtili knihu Kecy, kecy, kecičky a zazpívali písničky.

Článek

Richard Krajčo nijak nezapíral, že je rodilý Ostravák a absolvent Janáčkovy konzervatoře v Ostravě. Lehce přejmenoval, lépe řečeno své manželce Karin Babinské přeložil jejich knihu na dřisty, dřisty, dřističky. „To, aby tomu Ostravaci rozuměli...” řekl perfektní ostravštinou a přidal pár ostravských zážitků.

Karin Babinská, absolventka FAMU v Praze, režisérka, autorka námětů a scénaristka se nedala a perfektní češtinou se svěřila o návštěvě fotbalového utkání na Baníku. „Nevím, jak to dopadlo, ale musím konstatovat, že na WC jsem tam vůbec nemusela čekat...” 

Autorka psala své příběhy jako bloggerka, postupně zápisů, fotografií přibývalo, přibývaly zajímavé zážitky s přítelem Richardem Krajčem. Svatba se známým zpěvákem (27. 7. 2017 ) udělala tečku za blogy a společná kniha byla na světě. 

Richard Krajčo jako skladatel, herec, zpěvák a frontman skupiny Kryštof samozřejmě, mezi komentováním úryvků z knihy, zazpíval své oblíbené písničky. Že přišli ti praví fanoušci, dokazovali tím, že když zpěvák píseň přerušil, tak jako jeden sbor návštěvníci zbytek sloky dozpívali sami.

Hodinka utekla jako voda. Pořad Karin Babinská Kecy, kecy, kecičky, Richard Krajčo glosuje a zpívá... byl u konce. Začínala autogramiáda, fronta byla dlouhá, lidé čekali, až na ně dojde řada, a autoři vytrvale podepisovali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám