Hlavní obsah

Karel Gott v Příbrami předvedl, že je ve formě. V říjnu tu zazpívá Sandra

Novinky, Jitka Doubravová

V sobotu večer se v Příbrami konal očekávaný Galavečer populární hudby. Po dvou navyšování kapacity byla sportovní hala naplněna do posledního města. Většina návštěvníků čekala na jedno jediné. Až se na pódiu objeví Karel Gott.

Foto: Jitka Doubravová

Karel Gott v Příbrami

Článek

A to se kolem půl deváté večer stalo. Zpoza opony vystoupal na pódium ve skvěle padnoucím červeném saku Karel Gott, který hned první písničkou odrazil všechny předešlé fámy o svém zdravotním stavu.

Karel Gott vystupoval hodinu a celý koncert prokládal vtipnými hláškami. Několikrát se po jeho boku na pódiu objevila i mladší dcera Nella, která tam tancovala se svou taneční skupinou.

„Návrat Karla Gotta téměř po čtyřech letech byl fenomenální. Svým výkonem na pódiu a svou profesionalitou a přípravami na koncert dokázal, že Karel je a bude jen jeden. Mám radost za Příbramáky, že jsme jim mohli tento zážitek poskytnout,“ uvedl organizátor Petr Větrovský.

V rámci Galavečera vystupovali ještě vítězka loňského ročníku SuperStar, Tereza Mašková, zpěvák Marek Ztracený. Večerem provázela modelka a moderátorka Lucie Křížková. 

V říjnu přijede Sandra

Na konci večera čekalo Příbramáky ještě jedno překvapení, a to právě oznámení další akce. Organizátoři prozradili, koho dalšího přivezou do našeho města. A je se na co těšit. 5. října na tradiční podzimní koncert agentury VDN PROMO zavítá legendární zpěvačka Sandra. Její hit Everlasting love mohli slyšet diváci už na koncertě v podání Terezy Maškové, připravila si jej speciálně kvůli této události.

„Je to další krok výše pro naši agenturu. Jsme rádi, že jsme získali důvěru Sandry i jejího managmentu, protože je to skutečně světová legenda, která zpívala v České republice pouze dvakrát, i proto jsme rádi, že můžeme realizovat dva její koncerty v Praze a v Příbrami,“ uvedl za VDN PROMO Petr Větrovský.

Vstupenky na koncert jsou již v prodeji.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám