Hlavní obsah

Kapka naděje opět pomohla nemocným dětem ve zlínské nemocnici

Novinky, Dana Lipovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Zástupci Nadačního fondu Kapka naděje v čele s prezidentkou Vendulou Pizingerovou v pondělí navštívili Novorozenecké a Dětské oddělení Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně. Oběma oddělením věnovala Kapka naděje vybavení v hodnotě necelých 400 tisíc korun.

Foto: Adéla Čuříková
Článek

Nadační fond Kapka naděje podporuje zlínskou nemocnici dlouhodobě.

„Spolupracujeme už 15 let a s podporou novorozeneckého i dětského oddělení každoročně počítáme. V současné době Kapka naděje pomáhá v celkem čtyřiceti nemocnicích v České republice," řekla prezidentka Kapky naděje Vendula Pizingerová, která spolu se svými kolegy dnes rozdala ve zlínské nemocnici desítky dárků nemocným dětem i maminkám po porodu.

Především však Kapka naděje věnovala novorozeneckému oddělení 20 vestavěných přebalovacích pultů v hodnotě necelých 300 tisíc korun a dětskému oddělení čtyři postýlky za 102 tisíce korun.

„Jsme vděční za každou finanční i materiální pomoc. Kapka naděje pomáhá naší nemocnici dlouhodobě dovybavit novorozenecké nebo dětské oddělení, což oceňuje personál i pacienti,” poděkoval za zlínskou nemocnici primář Novorozeneckého oddělení Krajské nemocnice T. Bati a náměstek léčebné péče MUDr. Jozef Macko.  

Reklama

Výběr článků

Načítám