Hlavní obsah

Kapela The Four Elements pokřtila nové album

Novinky, Milan Papežík

The Four Elements je čtyřčlenná kapela původem z Uničova, která se těší čím dál větší oblibě hlavně u lokálních fanoušků. V pátek v rámci Uničovského kulturního léta pokřtila své nové album pod názvem Jiní nikdy nebudeme!.

Foto: Milan Papežík - M.P. Production

Kapela The Four Elements a jejich selfie s fanoušky

Článek

Nové album skupiny The Four Elements osobně pokřtil starosta města Uničova Radek Vincour. Křtilo se bilým vínem s etiketou města Uničova. Zájemců o koupi nového alba Jiní nikdy nebudeme! byla spousta a bylo vidět, že hudba této kapely všechny přítomné baví. Na koncert přišel solidní zástup posluchačů a za takové publikum by se kolikrát ani nemusely stydět přední české pěvecké hvězdy.

Kapela The Four Elements nejsou žádní začátečníci a na významných akcích a festivalech se objevují prakticky už od roku 2014. V únoru tohoto roku vydali vydeoklip k písni Sám sebou a nové album na sebe nenechalo dlouho čekat.

Kapela se chystá ještě v tomto roce na několik vystoupení na festivalech a dokonce se začínají rýsovat i nabídky na hraní v rámci vánočních trhů v různých městech po celé ČR.

Nejbližší koncert odehraje kapela v rámci prvního ročníku festivalu Koněšínskej bigbít na Vysočině, kde se dokonce pro daný den stane headlinerem festivalu.

Nezbývá než jen doufat, že se kapela zapíše mezi přední umělce Olomouckého kraje. Vídat je rozhodně budeme velice často!

Reklama

Výběr článků

Načítám