Hlavní obsah

Kapela Julien-K zahraje v klubu MC Fabrika v Českých Budějovicích

Novinky, Dalibor Szenci

Doprovodná kapela zpěváka Linkin park Julien-K se ve čtvrtek 2. června představí v českobudějovickém klubu MC Fabrika a předvede svou electro show. Jako support se představí místní hardcorová kapela OSA Killers,která ale své skladby předvede tentokrát v akustické verzi.

Foto: Dalibor Szenci
Článek

Po rozpadu kapely Orgy a jejich originální sestavy se Ryan Shuck a Amir Derakh soustředili na svůj nový projekt Julien-K, který oproti Orgy zní ještě více electro. Projekt Julien-K vznikl v roce 2003 a od té doby čekala na svou plnou pozornost až do chvíle rozpadu Orgy.

Poté co nahrála kapela hitsingl Technical Difficulties,si této skladby všiml hollywoodský režisér Micheal Bay a použil skladbu jak ve svém slavném filmu Transformer,tak jeho soundtracku. Julien-K díky úspěchu svého hitu, absolvovali společné turné s Linkin park, Evanescence, My chemical romance a Him.

Julien-K dále vydali několik promo singlů včetně velmi úspěšných electro remixůznámých skladeb, jako např. remixy Mindless self indulgence, které dělali společně s Chesterem Benningtonem, zpěvákem Linkin park. Dále je to např. remix Sleep when I´m dead kapely The Cure, který realizovali společně s Gerardem Wayem s My Chemical Romance atd.

Mmochodem výše uvedený remix není jedinou spoluprácí s lídrem kapely Linkin Park. Své síly společně spojili s Anthony Valcicem, producentem a programátorem kapel Marylin Manson, Nine Inch Nails či Staind, a vytvořili píseň Morning after, která byla součástí soundtracku holywoodského trháku Underworld: Evolution.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám