Hlavní obsah

Kamila Hübsch a Milan Šatník opráší Knoflíky lásky

Novinky, René Kekely

Zpěvačka Kamila Hübsch, které se přezdívá “nová Iveta Bartošová”, protože má ve svém repertoáru kromě autorských věcí i písničky slavné zpěvačky a je jí vizuálně a hlasově velmi podobná, a zpěvák Milan Šatník, chystají vánoční koncert. Spolu opráší i hit dvojice Bartošová-Sepéši Knoflíky lásky.

Foto: archiv K. Hübsch a M. Šatníka

Kamila Hübsch a Milan Šatník jako Iveta Bartošová a Petr Sepéši opráší hit Knoflíky lásky 19. prosince v přažském Misch Masch clubu.

Článek

Kamila Hübsch před dvěma lety natočila s Evou Pilarovou velmi líbivou vánoční písničku, kterou hrála řada rádií. Nyní si vysnila vánoční koncert a do pražského music clubu Misch Masch si na 19. prosince přizvala sympatického, mladého zpěváka a hudebníka Milana Šatníka.

Ten zpívá především hity od skupiny Queen, protože s legendární kapelou přímo spolupracuje, stejně jako s bývalým osobním tajemníkem Freddieho Mercuryho Peterem Freestonem, jenž žije v Praze.

Milan Šatník zazpívá nejen hity slavné kapely, ale i další známé věci a Kamila Hübsch dá kromě hitů Ivety Bartošové i vlastní písničky.

„Rozhodli jsme se, že kromě jiného oprášíme legendární hit Knoflíky lásky, který spolu zpívali Iveta Bartošová a Petr Sepéši a chystáme k tomu i malé překvapení. Moc se na to těšíme, na tu atmosféru a bezva lidi,” prozradil Milan Šatník s tím, že vstupenky jsou v předprodeji.

Součástí koncertu těsně před Vánocemi bude i křest klipu. Lze tedy očekávat, že spolu tahle zajímavá dvojice něco chystá. Zúčastnit koncertu by se měly i některé známé osobnosti a na programu bude i další duet, který právě tvoří Kamila Hübsch s nakladatelem a zpěvákem Pavlem Mészárosem, jenž ji před časem spolu se synem Jana Wericha - Jiřím Werichem Petráškem přizval ke spolupráci na jejich talk show.

„Moc se na Vánoční koncert Knoflíky lásky těším. Zvu všechny srdečně. Užijeme si to spolu a oslavíme tak s předstihem Vánoce, které mám moc ráda. Moc se těším na Milana Šatníka i Pavla Mézsároše. Bude to zase něco jiného, než na co jsme tu my, maličko 'české konzervy' zvyklí,” dodala s úsměvem Kamila Hübsch, která jako by Ivetě Bartošové z oka vypadla!

Reklama

Výběr článků

Načítám