Hlavní obsah

K zdravému pohybu a rekreaci přispělo otevření vybraných sportovišť

Novinky, Stanislava Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Městská společnost Tepvos v Ústí nad Orlicí na základě dalších uvolnění karanténních opatření obvovuje od 11. května s dodržením zpřísněných podmínek provoz Hřiště pro všechny, minigolfu a skateparku.

Foto: archiv Tepvosu

Hřiště pro všechny Městské společnosti Tepvos v Ústí nad Orlicí zahájí provoz od 11.května.

Článek

Městská společnost Tepvos s přísným opatřením dodržování hygienických podmínek, což znamená na venkovních hřištích dodržování dvoumetrových odstupů, dezinfekce rukou a použitého vybavení, v uzavřených prostorech navíc nošení ochranných roušek, obnovuje provoz na čtyřech sportovištích.

Od pondělí 4. května je otevřen zimní stadion, který je již pokryt umělým povrchem vhodným pro in-line hokej, florbal a bandy hokej. Pro zajištění pronájmu je nutná předchozí rezervace. Obsazenost stadionu mohou návštěvníci zkontrolovat v Kalendáři využití.

Od pondělí 11. května bude otevřeno Hřiště pro všechny s lezeckou stěnou, venkovní posilovnou a hřištěm na míčové hry. Zároveň bude v provozu vedlejší minigolf. Společně může sportovat maximálně sto osob. Nutná je však vzhledem k zajištění obsluhy předchozí rezervace (od 8-14 hodin na telefonu 777 773 355).

Zároveň bude zahájen provoz skateparku s dohledem na dodržování hygienických podmínek a odstupu jednotlivých jezdců minimálně dva metry s výjimkou členů rodin.

Vzhledem k současným karanténním opatřením zůstává stále zavřen krytý plavecký bazén, sportovní centrum RIO a sauna. Thajské masáže budou zahájeny od 17.května. Na dříve sjednané masáže budou zákazníci přednostně kontaktováni obsluhou. Konkrétní informace obnoveného provozu budou publikovány na webu bazenusti.cz.

Plánovaný termín zahájení letního aquaparku je zatím určen na 8.červen. Změny v provozu jednotlivých sportovišť lze sledovat na webech bazenusti.cz nebo tepvos.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám