Hlavní obsah

Jimmy Kelly vytasil ve Slaném hudební zbraně nejtěžšího kalibru

Novinky, Milan Papežík

Jimmy Kelly, člen bývalých Kelly Family, vystoupil v sobotu 14. prosince v Městském divadle ve Slaném. A šlo opravdu o dechberoucí zážitek.

Foto: Milan Papežík

Jimmy Kelly & The Street Orchestra, 14.12.2013 Slaný

Článek

V divadle se sešla necelá dvoustovka příznivců hudby Jimmyho Kelly. Ti rozhodně neočekávali až tak velkolepou show, kterou Jimmy s kapelou všechny přítomné přímo nadchl.

„Byl to bezkonkurenčně nejlepší sólo koncert Kelly člena v tomto roce,” píše jedna divačka na svém profilu na sociální síti.

„Byli jsme nadšení, kdy přijede Jimmy znovu?” tázali se pořadatelů další návštěvníci koncertu.

Celá kapela včetně Jimmyho tento koncert hodnotí jako jeden ze dvou nejlepších koncertů celého turné. „Publikum bylo senzační, čeští fanoušci se skutečně umí skvěle bavit,” podotkl nejen Jimmy, ale i jeho manželka Meike a další členové kapely.

Koncert byl zároveň veřejným natáčením pro Jimmyho nový DVD dokument a čeští fanoušci se dočkali ještě jednoho milého překvapení. Jimmy zde natočil i nový klip k písni New York. Píseň byla na playback a Jimmy se u natáčení náramně bavil a dělal vtípky se zapomenutými slovy. Při playbacku to vypadalo velice vtipně. V davu fanoušků to opravdu vřelo.

Miláčky večera se také stali Jimmyho bratranec Mike, sympatická houslistka Bärbel, stydlivý trumpetista Johannes a skvělá vibrafonistka Silke.

Během večera zaznělo několik písní laděných do moderního country/ska stylu a pár balad. Jimmy zpíval anglicky, španělsky a francouzsky.

Snad ani nevadilo, že Jimmy zapomněl na píseň Country Roads (Veď mě dál, cesto má), kterou se naučil v češtině. Fanoušci se této písně alespoň dočkají ve videu, které pro ně Jimmy natočí.

Během loučení se svými věrnými fanoušky Jimmy jako tradičně všechny zchladil vodou z PET lahve. Nic dlužen nezůstal ani divákům na balkóně.

Koncert se opravdu vyvedl a my se můžeme těšit na podzim příštího roku, kdy k nám Jimmy opět zavítá.

Reklama

Výběr článků

Načítám