Hlavní obsah

Jihomoravskou metropoli navštíví cirkus Ohana

Novinky, Petr Gongol

Již od příštího týdne se na vás bude těšit v Brně v rámci Brno Tour 2018 český cirkus Ohana, a to se zcela novou dvojicí show - Jumanji & Horor Cirkus, od režisérky divácky úspěšné rodinné show Alenka v říši cirkusu Marcely Joo.

BRNO TOUR 2018

Článek

Cirkus Ohana vznikl pod vedením Marcely Joo z významného cirkusového a loutkařského rodu Joo a Kaiserových, společně se svým rovněž původem cirkusovým přítelem Robertem Mukenšnáblem.

Tito dva mladí a ambiciózní cirkusoví ředitelé spojili své síly s Matějem Břešťákem, studentem posledního ročníku Pražské odborné školy herecké, což mělo za následek vznik zcela odlišného cirkusového podniku, který nabízí výpravnou show pro celou rodinu s divadelními kostýmy a scénickou hudbou.

V letošním roce si cirkus Ohana připravil zbrusu nové představení s názvem Jumanji na motivy stejnojmenného dobrodružného filmu. Společně s Elenem a Sárou se vydáme do tajemné džungle cirkusového, kde se divákům různých věkových kategorií ukáže indická slonice Baby, která dorazila z budapešťského státního cirkusu, či lachtaní bratři Lappy a Andrew z Portugalska, kteří před několika lety vystoupili na nejprestižnějším cirkusovém festivalu v monackém Monte Carlu před princeznou Stephanií.

Mimo jiné se návštěvníci mohou těšit také na akrobacii ve vzdušné síti, čínské tyči, vzdušném glóbu, ekvilibristiku, tanec s kruhy hulla hop, žongléry, ohnivou show, rychlopřevleky a v neposlední řadě také pětiletou akrobatku Marcelku a jejího tatínka Roberta, kteří se společně se svými výkony probojovali až do finále televizní soutěže Polsko Má Talent a nově vystupují také na obrazovce TV Prima v pořadu Česko-Slovensko Má Talent.

Cirkus Ohana rovněž jako první cirkus v České republice navíc pořádá také každý pátek a sobotu od půl deváté večer speciální hororový program na motivy filmu To. Tento program nabízí akrobatickou zábavu v doprovodu hororového klauna.

Ohana v současné době jako jediný český cirkus nabízí svým návštěvníkům možnost zážitkového programu s cirkusovými zvířaty. Tím prvním je možnost nakrmit indickou slonici a projet se na jejím hřbetě volnou přírodou. Pokud se se slonicí spřátelíte, určitě se běžte mrknout i na to, jak září v cirkusové aréně. Tou druhou variantou je možnost zážitkového plavání s jihoamerickými lachtany v bazénu. Lachtani jsou totiž neuvěřitelně hraví a většinu svého času tráví skákáním, skotačením, prostě tím, že se baví.

BRNO TOUR 2018

Bystrc od 26. září do 30. září, ulice Páteřní

Bystrc od 26. září do 30. září, ulice Páteřní Líšeň od 3. listopadu do 7. listopadu, ulice Houbalova

Komárov od 10. listopadu do 14. listopadu, ulice Hněvkovského

Reklama

Výběr článků

Načítám