Hlavní obsah

Jednadvacetiletá Nela Prášilová z Rýmařova postupuje do semifinále České Miss 2013

Novinky, Radek Vráblík

Jednadvacetiletá Nela Prášilová z Rýmařova patří mezi tři nejlepší z ostravského castingu a postupuje do semifinále České Miss 2013.

Foto: Radek Vráblík
Článek

V sobotu 24. listopadu se uskutečnil už jedenáctý regionální casting České Miss 2013 a z Ostravy poslala porota do semifinále tři soutěžící. Je to dvaadvacetiletá Tereza Ostárková z Hlučína, devatenáctiletá Adéla Tomečková z Čavisov a jednadvacetiletá Nela Prášilová z Rýmařova, která na ostravském castingu soutěžila pod číslem 12.

„Sobotní casting se mi velice líbil. Příjemně mě překvapilo, že se holky navzájem podporovaly, čekala jsem větší rivalitu. Jsem ráda, že přes takovou velkou účast a konkurenci jsem uspěla a dostala se do semifinále. Do přípravy se budu snažit dát vše. Momentálně přemýšlím nad volnou disciplínou, která by mohla zaujmout porotu tak, abych se probojovala do finále. Semifinále se uskuteční 13. prosince 2012 v Clarion Congress Hotelu v Praze, tak mi držte pěsti!” pochlubila se mladá semifinalistka Nela Prášilová.

Casting soutěže, ve které se dívky můžou stát příští Českou Miss, hostilo Obchodní centrum Forum Nová Karolina v Ostravě a prostor, kde se akce konala, byl už hodinu před castingem zaplněný krásnými dívkami, fandícími diváky a fotografy. V porotě tentokrát usedla například Miss ČR 2009 Aneta Vignerová, Česká Miss posluchačů Frekvence 1 2011 Lucie Klukavá či Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská.

Fandit adeptkám na korunku krásy přišel i Tomáš Ujfaluši s dcerou Kačenkou a s nimi v publiku usedl Marek Jankulovski. Celým odpolednem provedl soutěžící i diváky Petr Vagner a zazpívala Markéta Poulíčková.

„Casting dostal naprosto výjimečný náboj, protože v okamžiku zahájení castingu jsme dostali zprávu z Filipín, že Česká Miss Earth Tereza Fajksová, která nás reprezentovala na světové soutěži Miss Earth, právě v tom okamžiku soutěž vyhrála a stala se tak první Češkou, která tento titul získala. Sklidila obrovský potlesk a nadšený výskot všech zúčastněných a bylo v publiku vidět i dojetí. Terezino vítězství ukázalo soutěžícím dívkám, že účast v České Miss má smysl a při dobré přípravě je možné dosáhnout i velkého vítězství,“ přiblížila Tereza Typoltová z marketingu České Miss.

Z ostravského castingu postoupily do semifinále, které se koná ve čtvrtek 13. prosince v Praze, tři nejkrásnější dívky. Pokud postoupí i do finále, utkají se v přímém přenosu 23. března na obrazovkách Prima Family. Česká Miss 2013 získá kontrakt na jeden milión korun. Všechny finalistky soutěže absolvují před finále soustředění na Filipínách.

Fotoreportáž najdete na portálu www.studio-sta.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám