Hlavní obsah

Jarní koncert Pernštejnky a Muzikantů z Jižních Čech

Novinky, Karel Novotný

Nekonečný seriál koncertů dechových hudeb v Pardubicích, které pořádá dechová hudba Pernštejnka, pokračuje v Klubu ABC, Na olšinkách. Hostem bude dechová hudba Muzikanti z Jižních Čech.

Foto: archiv kapely

Muzikanti z Jižních Čech

Článek

V loňském roce oslavila pardubická dechová hudba Pernštejnka své malé jubileum, 25. výročí založení. Kapela prošla rozsáhlou reorganizací a nastoupili zde mladí absolventi konzervatoří a hudebních škol, kteří se pod vedením stále stejného kapelníka Vladimíra Černého vypracovali na úroveň předních dechových kapel u nás. Pěvecké duo sester Anety a Nelly Šilhánkových doplňuje "zlatý slavík" Roman Slavík.

Pardubický Klub ABC se stal centrem koncertů Pernštejnky, a proto i Jarní koncert bude zde - a to v neděli 18. března od 14.00 hodin. Pernštejnka si pozvala jihočeskou kapelu z Chýnova u Tábora - Muzikanty z Jižních Čech s kapelníkem Radkem Hruškou.

Důležitou osobností na postu moderátorky se v Pardubicích stala zpěvačka, herečka, recitátorka Jana Trojanová, která se po roční odmlce, kvůli rodičovským povinnostem, opět ujme své role.

Muzikanti a zpěváci zvou všechny přátelé na Jarní koncert a věří, že si posluchači užijí hezkých písniček a skvělé jarní atmosféry.

Vstupenky je možno rezervovat na tel. 724 169 118 nebo 603 164 807 a také v Klubu ABC.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám