Hlavní obsah

Jako host Věry Špinarové zazpívá na jejím zlínském koncertě Petr Bende

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S výběrem svých nejlepších písniček vystoupí v pátek 23. listopadu ve Zlíně Věra Špinarovou. Doprovodí ji kapela vedená jejím synem Adamem Pavlíkem, přičemž jako host vystoupí zpěvák Petr Bende.

Foto: Robert Rohál

Zlínský koncert Věry Špinarové proběhne ve Velkém kině.

Článek

Ikona českého popu si tentokrát přizvala do programu zpívajícího skladatele, jehož talent velice obdivuje. I proto nebude chybět na zlínském koncertě, jehož začátek je stanoven na 19.30 hodin. Zatímco Petr Bende vystoupí s blokem písniček, hlavní hvězdě bude patřit zcela zákonitě podstatně větší prostor.                                                                                                                                                                             

"Doprovází mě kapela, která si říká Adam Pavlík Band a kterou už mám za zády snad už deset let. A co na koncertě zazpívám? Řekla bych, že půjde o průřez celým mým dosavadním repertoárem. To znamená, že v programu nesmějí chybět především písničky typu Raketou na Mars, Meteor lásky, Bílá Jawa 250 nebo slavná melodie z filmu Tenkrát na Západě, kterou moje publikum zná jako Jednoho dne se vrátíš... Ale pochopitelně uvedu i novější písničky,“ řekla majitelka nezaměnitelného hlasu.

Také během zlínského koncertu nabídne zpěvačka skutečně plejádu písniček, které provázejí celou její kariéru a které se dají nazvat velkými hity, snad až evergreeny.

A které písně patří na jejích koncertech k těm nejoblíbenějším? „Snad všechny. Řekla bych, že si každý v mém koncertním programu najde ten svůj hit, tu svou písničku,“ uzavřela zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám