Hlavní obsah

Integrace 3P oznamuje, že bude od září komunitní

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V poslední červnový den se sešli příznivci spolku Integrace 3P, zástupci místních komunit a hosté, a nekonfliktně se dohodli na nové strategii působení komunitního centra v Praze v Rybné ulici č. 24.

Foto: Lenka Žáčková

Školení nových poradkyň společností Cebia

Článek

Od září nezisková organizace Integrace 3P poskytne takovou programovou skladbu, která bude především vstřícná potřebám místních komunit. Opět poskytne prostor pro sociálně právní poradenství, psychoterapeutickému poradenství, poradenství pro seniorky, které žijí osaměle v domácnosti a seniorskému klubu. Nově bude na zkoušku dán prostor i přednáškám, besedám a kreativní dílně. Velmi nás těší, že do projektu vstoupili noví účastníci, kterými jsou:

Systemický kouč a psychoterapeut Vilém Urban, který při své práci vychází ze Sokratova rčení: „Ode mě se nikdy ničemu nenaučili, nýbrž sami ze sebe nalezli a zrodili mnoho krásných věcí.“ 

Společnost Cebia, zabývající se vývojem aplikací, které jsou vždy na straně spotřebitele a v těchto dnech zdarma vyškolila tři nové poradce pro neziskovou organizaci Integrace 3P.

Martina Hühneová, novinářka, která se zabývá zdravým stravováním, zajímá se o netradiční recepty, ale také zdravý životní styl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám