Hlavní obsah

Infotherma 2020 úspěšně pokračuje na Černé louce v Ostravě

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve dnech 20. až 23. ledna se prezentuje na Černé louce v Ostravě již 27. ročník mezinárodní výstavy o vytápění, úsporách energii a využívání obnovitelných zdrojů Infotherma 2020. Prestižní výstava zaplnila exponáty všechny sály a přísálí.

Foto: Josef Zajíc

Výstava INFOTHERMA 2020 na Černé louce od 20. - 23. ledna 2020

Článek

Na výstavišti Černá louka se jako tradičně sešli přední výrobci, prodejci, montážní i servisní firmy a odborná veřejnost s cílem představit návštěvníkům výstavy novinky a směry, kterými se ubírá moderní vytápění a stavby spojené s ekonomickým bydlením.

Výstava Infotherma 2020 se věnuje vytápění, úsporám energií a smysluplnému využívání obnovitelných zdrojů v malých a středních objektech.

V České republice se jedná o největší specializovanou výstavu, kde jsou zastoupeny domácí, evropské a světové značky výrobců a produktů, které jsou potřebné k tepelné pohodě našich domovů. Nomenklatura se od prvního ročníku nemění, doplňuje se však o nové technologie a systémy.

Podle ředitelky výstavy Aleny Bujákové je výstava zcela obsazena a prezentuje se zde 354 domácích a zahraničních firem a institucí. Svědčí to o tom, že vytápění a úspory jsou aktuálními tématy nejen pro majitele a uživatele rodinných domů, ale pro většinu domácností.

V rámci výstavy Infotherma 2020 byla již 1. prosince vyhlášena soutěž na internetovém portálu TZB-info TOP výrobky Infothermy 2020. Soutěž byla ukončena 15. ledna 2020. Výsledky byly vyhlášeny v první den výstavy, tedy 20. ledna.

1. místo: exponát firmy Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o., výrobek:         LUCIE 200 split, vnitřní systémová jednotka pro NIBE SPLIT.

2. místo: exponát firmy Bosch Termotechnika s.r.o. - Inteligentní regulace Bosch CT 200 s aplikací Easy Control.

3. místo: exponát firmy Ariston Thermo CZ, s.r.o. - Plochý elektrický ohřívač vody Velis Evo Drdy.

Výstava Infotherma 2020 pokračuje do 23. ledna. Návštěvní hodiny: od 9.00 do 18.00. Další informace: www.infortherma.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám