Hlavní obsah

Informační centrum pro mládež v Uherském Hradišti přesídlilo do nových prostor

Novinky, Lenka Kodrlová

Víte, že v Uherském Hradišti již 18. rokem působí Informační centrum pro mládež? To společně s poskytováním informací všeho druhu nabízí kromě běžného tisku i možnost 3D tisku a poskytuje "útočiště" pro mládež čekající na kroužky či autobus.

Foto: Lenka Kodrlová
Článek

Začátkem února se Informační centrum pro mládež Uherské Hradiště přestěhovalo do nových prostor. Ty se stále nacházejí v chodbě Jezuitské koleje na Masarykově náměstí, jen o pár dveří dále (bývalý Obchod Naděje).

Děti a mládež zde mohou využívat služeb jako kopírování, tisk, skenování, možnost 3D tisku a internet (pro držitele ISIC, ITIC a ISIC Scholar karet je 30 minut zdarma). Vystavujeme zde na počkání slevové karty ISIC, ITIC a ISIC Scholar. Rádi zde podají informace o kroužcích pro děti i dospělé, letních táborech, brigádách, možnostech studia, o akcích v regionu….

Pro mládež je zde, kromě počítačů, k dispozici i „relaxační zóna“, kde si mohou na gauči a sedacích pytlích odpočinout, třeba při čekání na autobus, kroužek, nebo si jen tak pokecat s kamarády. Kromě těchto služeb jsou tu v nabídce i různé workshopy, besedy, promítání a výukové programy. Každý měsíc je pořádána například Jazyková kavárna – konverzace v cizím jazyce s rodilým mluvčím v kavárně Cafe 21, cestopisné besedy – každé 3. úterý v měsíci, různé workshopy – výtvarné, animační, kreativní a spousta dalšího.

Další informace o akcích najdete na FB stránkách Informační centrum pro mládež Uherské Hradiště, na webu www.najdicestu.cz, nebo v časopise Íčko, který vychází každý měsíc.

Reklama

Výběr článků

Načítám