Hlavní obsah

I do Pilníkova dorazil Mikuláš s andělem a čerty

Novinky, Jaroslav Blažek

Letos v netradičním pátečním termínu, 8. prosince 2017 od 15 hodin, bylo pro děti připraveno dětské odpoledne plné čertovin, a tak sál restaurace Slunce opět ožil dětským hlaholem.

Foto: Jaroslav Blažek

Návštěvnící čertovin

Článek

Čekání na Mikuláše s andělem a samozřejmě i se dvěma čerty, zpříjemnil DJ Milda, který po celé odpoledne hrál veselé písničky, při kterých se dětem dobře tancovalo, soutěžilo či jinak poskakovalo. A soutěžilo se v různých disciplínách, například děti prolézaly tunelem, sbíraly papírové kytičky a nosily je do košíků, skákaly v jutových pytlích. 

A potom, když děti zrovna tancovaly v kruhu a recitovaly básničky připravení pro Mikuláše, vtrhli na sál čerti! Některé děti se bály, některé se schovaly u maminek, ale většina se nebála – asi byly celý rok hodné? Protože děti byly celý rok hodné, alespoň podle tvrzení jejich rodičů nebo jich samotných, dostal každý dětský účastník dárkový balíček. 

Na závěr bychom ještě chtěli poděkovat všem, kteří se čertovin aktivně zúčastnili. Tedy Mikulášovi Josefu Soblovi, andělovi Jiřině Soblové, čertům Petru Pěchočovi a Martinu Soukupovi. A samozřejmě také organizátorům, kteří s dětmi na sále poskakovali: Haně Blažkové, Haně Moravcové, Pavlíně Pechanové, Ingrid Sagasserové a Adamu Bakošovi. A nakonec i Martinovi Blažkovi, který za barem rozdával džus.

Čertovin se zúčastnilo skoro čtyřicet dětí a jejich rodiče či prarodiče.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám