Hlavní obsah

Hvězdičky ostravského tanečního klubu KATLEN předvedly své umění

Novinky, Josef Zajíc

V novém Multižánrovém centru Cooltour na Černé louce v Ostravě předvedla v sobotu 17. prosince děvčátka, děvčata a slečny tanečního Klubu KATLEN své umění rodičům a dalším návštěvníkům.

Foto: Josef Zajíc

Kateřina Vítečková.

Článek

Taneční klub KATLEN vede Kateřina Vítečková od roku 2000. Zájemci o cvičení se scházejí na Černé louce, kde každý den probíhají cvičení a tréninky. Klub se zaměřuje na přípravu moderních tanců, jazz dance a show dance. V současné době mají asi 50 děvčat od 3 let do 15 let.

Během devadesátiminutového koncertu se v 18 číslech předvedly všechny děti, které svým tanečním uměním ukázaly rodičům, příbuzným a návštěvníkům, co se za rok naučily. Choreografii, cvičení a trénink vede Kateřina Vítečková, Zuzana Vítečková a také Alena Burdová, členka baletu Národního divadla moravskoslezského. Dlouholetá spolupracovnice se především věnuje baletní průpravě všech dětí a připravuje choreografii náročných vystoupení.

"Naše cvičení a tréninky jsou sice náročné, ale výsledek je pak velmi dobrý, což dokazují výsledky na vrcholových soutěžích. Je třeba poděkovat všem rodičům, kteří nám své děti k tréninku přivedou, pomáhají zajišťovat dopravu na soutěže a v neposlední řadě pořídí svým dětem oblečení na vystoupení," informovala Kateřina Vítečková.

O přestávkách tanečního koncertu pořadatelé losovali čísla vstupenek návštěvníků. Po ukončení tanečního programu uspořádali tombolu pro účinkující děti.

Více o tanečním klubu KATLEN se dovíte na: www.katlen.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám