Hlavní obsah

Hvězda Kelly Family vystoupila v Praze a promluvila také o alkoholismu

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Charizmatický Jimmy, člen nejpopulárnější kapely 90. let The Kelly Family, vystoupil minulou sobotu v Praze. Mimo historek z hraní na ulicích přiznal, že si prošel v životě peklem.

Foto: Milan Papežík - M.P. Production

Jimmy Kelly s kapelou v Praze

Článek

Jak už ve více článcích českých médií bylo uvedeno, že Jimmy Kelly (člen The Kelly Family) je největším rebelem, toto tvrzení se potvrdilo. Jimmy však svoji rebelii projevuje svou pravdomluvností a v žádném případě se nestydí mluvit o dávné minulosti. Byly doby, kdy byl opravdu na dně. Démon alkohol si s ním nehezky pohrál. Na koncertě Jimmy prozradil, že si jako první člen Kelly Family ostříhal vlasy v alkoholovém opojení.

Nyní je však pyšným a svědomitým otcem třech dětí a alkoholu se posledních pár let velkým obloukem vyhýbá. „Už nejsem ani správný chlap, nepiju už ani pivo,” prozradil se smíchem Jimmy.

Dále také dodal: „Když se chcete plně věnovat svým dětem, je to určitý druh charity. Smysluplné charity. Ne všechny charitativní projekty dávají někdy smysl. Musíte cítit srdcem, že to, čemu se věnujete, je to pravé a naplňuje vás to. Ale být nablízku svým dětem, to je pro mne tím nejlepším charitativním projektem.”

Jimmyho český koncert byl ale tak trochu netradiční, jako ostatně skoro všechny kellyovské koncerty na našem území. Jimmy pro české diváky omezil dlouhosáhlé vyprávění historek, které má na programu v Německu, a raději zazpíval více songů než je na jeho turné The Streetkid běžné. Čeští diváci to náležitě ocenili. Jimmy sklidil opravdu bouřlivý potlesk a obdiv všech přítomných.

Jako správný bratr pak pozval fanoušky na koncert své sestry Kathy, která vystoupí už 18. června pod širým nebem v Olomouci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám