Hlavní obsah

Hradozámeckou noc na pohádkových Starých Hradech nahradí Velké pohádkové rytířské turnaje

Novinky, Ivana Kvasnicová

Velké pohádkové rytířské turnaje, které se konají na Starých Hradech každou středu, sobotu a neděli o prázdninách jsou pro zvýšený zájem návštěvníků i další dny v týdnu, například v úterý i ve čtvrtek (17. 8.). Kromě turnajů je stálá nabídka tří pohádkových prohlídkových tras s akcí Draci na hradě.

Foto: Staré Hrady
Článek

„V letošním roce jsme před Hradozámeckou nocí v klasickém termínu dali přednost zvýšenému počtu Velkých pohádkových rytířských turnajů, které se konají na Starých Hradech každou středu, sobotu a neděli o prázdninách. Pro zvýšený zájem návštěvníků jsme operativně přidali i další dny v týdnu, například v úterý, výhledově i čtvrtek 17. 8. Turnaje jsou vždy od 12., 14. a 16 hodin," uvedla Petra Suková, majitelka.

Velké pohádkové rytířské turnaje se konají v gotických zdech Starých Hradů o prázdninách každou středu, sobotu a neděli, nyní i v úterý a ve čtvrtek. Pokud navštívíte dobový tábor starohradských rytířů, uvidíte jedinečné souboje, zakusíte trest a právo středověku, poslechnete si hudební produkci, na tržišti ochutnáte dobové pokrmy.

„Kromě turnajů máme i stálou nabídku tří pohádkových prohlídkových tras s akcí Draci na hradě - otevřeno každý den od 9.30 do 18.00. (čas odchodu poslední prohlídky). Každou středu, sobotu a neděli o prázdninách máme na nádvoří i Pohádkové rejdiště - oblíbené hry s princeznou pro nejmenší děti," dodala Petra Suková.

Více na www.starehrady.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám