Hlavní obsah

Horkokrevné rytmy Kuby zažijete na festivalu Vibes of Havana

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražskou Pragovku 16. června pohltí nespoutaná latinskoamerická atmosféra. Bude se zde konat první ročník unikátního kubánského festivalu Vibes of Havana. Krom interpretů ze slunné Kuby, rappera Kumara a DJ Mo Bo vystoupí také známá jména z České republiky.

Foto: Vibes of Havana

Vibes of Havana

Článek

Budete mít jedinečnou příležitost nasát charakteristickou atmosféru horkokrevné Kuby, kde slunce pálí, tančí se až do rána a vzduch je prosycen smíchem. Industriální prostory pražské Pragovky nabídnou 16. června opravdu jedinečný zážitek.

Těšit se lze i na rappera Kapitána Demo a zúčastní se i Paulie Garand, skupina N.O.H.A či zpěvačka Tonya Graves. V nabídce bude řada zajímavých workshopů nebo třeba výstava amerických veteránů. Udělejte si zavčas volno, abyste mohli projít kubánskou uličkou, zastavit se u starých amerických aut, kterými je Kuba proslulá, nebo si vybrat neotřelý módní kousek nejen z nabídky známého tržiště Le Market.

O jídlo se postarají vyhlášené food trucky - bude možnost ochutnat celou řadu šťavnatých burgerů, steaků a dalších dobrot. Chybět samozřejmě nebudou bary s míchanými drinky. Nějakou chvíli pak můžete strávit v některém ze zajímavých workshopů. V tanečním se naučíte pravidla salsy a bachaty pod taktovkou Jorge Concepciona a reagetonu pod vedením talentované Doris Martinez & Dance Company, barmanský vám ukáže, jak namíchat to nejlepší mojito ve městě, ve sprejerském si zase vyzkoušíte tvořit vlastní graffiti. Street festival Vibes of Havana nabídne pro každého něco.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám