Hlavní obsah

Holešovský zámecký park rozezvučí Chinaski

Novinky, Michaela Mitáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncertem skupiny Chinaski odstartuje v sobotu 28. května v Holešově projekt Holešovské hudební léto, který v loňském roce zaznamenal velký úspěch. Stejně jako loni nabídne v areálu zámku a zahrady atraktivní koncertní programy pod širým nebem.

Foto: www.chinaski.cz

Kapela Chinaski zahájí Holešovské hudební léto na zámku.

Článek

Sérii akcí, jejichž atmosféru zvláště po setmění násobí neopakovatelná kulisa zámku, zahájí skupina Chinaski. Tato stálice české hudební scény vydala loni album Není na co čekat a letos vyrazila na turné Chinaski Amarok Tour 2011.

Jako host si skupina přizvala na turné Katarínu Knechtovou, bývalou zpěvačku slovenské formace Peha, která se před časem vydala na sólovou dráhu. Katarína Knechtová zahraje mimo své osvědčené hity i písně z připravovaného alba, které vyjde na podzim letošního roku.

Koncert začne v zámecké zahradě ve 20.00. Vstupenky je možné zakoupit v síti Ticketpro nebo v předprodeji Informačního centra Holešov a Bystřice pod Hostýnem.

Více informací o Holešovském hudebním létě naleznou zájemci na www.velryba.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám