Hlavní obsah

Hasiči v Ostravě vyjížděli za bouřky k požáru kůlny

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtvrt hodiny po půlnoci zasahovali ve čtvrtek hasiči z pěti ostravských stanic u požáru dřevěné kůlny v Ostravě - Hrušově v Liščině ulici.

Foto: Pavel Jaňurek

Ilustrační fotografie

Článek

Profesionální hasiči ze čtyř stanic a s nimi dobrovolní hasiči z Ostravy - Radvanic vyjížděli v noci k požáru dřevěné kůlny o rozloze 16 metrů čtverečních.

"Od majitele získali informaci, že v kůlně se nacházejí tlakové láhve," informoval o hrozícím nebezpečí mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Faster.

Hasiči ihned nasadili vodní proudy na likvidaci požáru a na ochlazování prostoru, ve kterém se měly láhve nacházet. Během další čtvrthodiny se hasičům podařilo požár lokalizovat a mohli z kůlny začít vynášet věci.

Úplně uhasit požár se hasičům podařilo v průběhu další hodiny.

Vyšetřovatelé hasičů a policie, kteří na místo dorazili vyčíslili škodu na 10 tisíc korun. Příčina požáru se vyšetřuje. Vyšetřovatelé na místě nevyloučili ani souvislost s bouřkou, která celý kraj v noci trápila.

Reklama

Výběr článků

Načítám