Hlavní obsah

Hanka Kynychová oslavila padesátku a pokřtila své nové cvičební DVD 

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hanka Kynychová 14. dubna pokřtila nové cvičební DVD s názvem Postava snů 2. Tento titul je již devatenáctým v edici Hejbejse. Vše se odehrálo v jejím fitku na pražské Pankráci a byl to velkolepý křest, protože známá cvičitelka jej spojila s oslavou svých padesátých narozenin.

Foto: Archiv Hanky Kynychové

Křest DVD Hanky Kynychové

Článek

Hanka Kynychová tentokrát na DVD necvičila sama a přizvala Heidi Janků, Ivanu Jirešovou a Kristýnu Janáčkovu. Smyslem cvičení známých tváří bylo, aby široká veřejnost viděla, že i krásné herečky a zpěvačky musí pro svoji postavu snů také něco obětovat. 

„Cvičení je jak pro pokročilé, tak pro začátečníky, protože je možné různé bloky a tréninky kombinovat. Navíc se nejedná o aerobik a žádné choreografie, takže to zvládne opravdu každý,“ vysvětlila Kynychová.  

Kmotry nového DVD z edice Hejbejse byly herečky Kaira Hrachovcová, Kristýna Frejová, módní návrhář Michal Marek, starosta MČ Praha 1 Oldřich Lomecký a vedoucí výboru pro bezpečnost Prahy 4 Lucie Michková.

Kaira Hrachovcová byla kmotrou již druhého Hančina DVD a vždy ji ráda podpoří na jejích akcích, pokud jí to čas dovolí. „Hanka je velmi inspirativní. Je na ní vidět, že cvičení a píle se na člověku, a hlavně na našich tělech podepisují,“ pronesla herečka.

Kristýna Frejová si zpočátku prý myslela, že si z ní dělají kamarádi legraci, když jí přišla sms od Hanky, aby se stala kmotrou jejího DVD. „Zpočátku jsem nevěřila tomu, že by mě ikona fitness oslovila, abych jí zrovna já křtila DVD,“ vysvětlila své počáteční rozpaky Frejová. Kromě toho, že známá herečka leze po horolezeckých stěnách, je i milovnicí pilates.

Starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký je již tradičním účastníkem akcí Hanky Kynychové a není divu, vždyť sport byl kdysi i jeho povoláním. „Vedl jsem jako ředitel Tyršův dům a pana Tyrše si vážím. Jsem rád, že Hanka pokračuje v jeho práci a snaží se šířit pohyby mezi širokou veřejnost. Její edici přeju ještě alespoň dalších devatenáct titulů,“ vyseknul Lomecký poklonu známé cvičitelce, se kterou pravidelně běhá za tým Prahy 1 běh dlouhý 5 a 10 km.  

Návrhář Michal Marek navrhl Hance netradiční overal s odepínací sukní, který na sympatické cvičitelce s postavou snů vypadal naprosto úchvatně. Tento model z kolekce Fashion future vypadal sportovně, a přitom velmi žensky až smyslně.

Mezi hosty nechyběly Hančiny kamarádky Lucie Benešová, Štěpánka Duchková, Pavlína Senic, která přišla s hudebním dárkem nebo Linda Finková, která tlumočila prosbu svého partnera, zda by nebylo možné vytvořit cvičení bez námahy. „Můj partner říkal, že by se mu líbilo, kdyby si na noc navlékl nějaký přístroj, který by cvičil za něj a ráno by byl hubenější,“ smála se Finková.

Křest vyvrcholil oslavou 50. narozenin naší neznámější cvičitelky. Kromě speciálního bezlepkového dortu a nejkrásnějšího muže světa roku 2016 Tomáše Martinka byla pro Hanku přítomnost jejího týmu lektorů a přátel. Překvapením byla reedice první VHSky s názvem Aerobic s úsměvem staré 20 let, což byl společný nápad manžela Jindřicha a manažerky Kateřiny Fingralové. Překvapením pro Hanku byla účast kamaráda a vinaře Stani Mádla.

Závěrem se sluší podotknout, že skvěle křtem provedla Miluška Bittnerová a vše se mohlo tak skvěle odehrát díky podpoře partnerů. 

Reklama

Výběr článků

Načítám