Hlavní obsah

Hamry nad Sázavou hostily Vánoční turnaj ve stolním hokeji

Novinky, Tomáš Vítámvás

V pátek 13. prosince uspořádalo Regionální sdružení mládeže pro stolní hokej a stolní kopanou Vysočina ve spolupráci se ZŠ Hamry nad Sázavou v tělocvičně školy turnaj Českého poháru ve stolním hokeji-šprtci.

Foto: Tomáš Vítámvás

Turnaj ČP Expres Hamry nad Sázavou

Článek

Turnaje se účastnilo celkem 14 dětí ze Žďáru nad Sázavou a ze základní školy Hamry nad Sázavou. Pro všechny zúčastněné děti to tak bylo slavnostní zakončení podzimu. Děti ze ZŠ Hamry nad Sázavou i ze základních škol ve Žďáru nad Sázavou se totiž v rámci kroužků konaných organizovaných Regionálním sdružením naučily základům hry a zde je mohly zúročit.

Turnaj byl zároveň jedním z prvních turnajů Českého poháru ve šprtci 2020, na jehož konci se nejlepší hráči zúčastní Mistrovství České republiky.

Regionální sdružení organizuje nábor celý školní rok. Případní zájemci si tak mohou přijít hru vyzkoušet například na kroužek. V prvním školním pololetí probíhají školní kroužky v úterý od 15:30 na ZŠ Švermova a v úterý od 15:00 na ZŠ Hamry nad Sázavou. Ve vybrané pátky je dále možné trénovat s juniory a dospělými od 17:0 na ZŠ Švermova.

Výsledky:

1. František Sládek, 2. Ondřej Valenta, 3. Lukáš Píbil, 4. Patrik Pátek, 5. Tomáš Píbil, 6. Tomáš Zeronik, 7. Jiří Vašek, 8. Daniel Štefáček, 9. Ondřej Milián, 10. Matěj Koudelka, 11. Filip Kadlec, 12. Vojtěch Oberreiter, 13. Radovan Dítě, 14. Honza Doubek

Další informace na webových stránkách: https://stolni-hokej0.webnode.cz/ nebo na http://bhlzdar.billiardhockey.cz/ případně na http://www.billiard-hockey.cz/

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám