Hlavní obsah

Frýdek-Místek rozšířil vyhlášku o regulaci provozní doby hostinských provozoven

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stížnosti občanů na rušení nočního klidu a narušování veřejného pořádku vedlo zastupitele Frýdku-Místku k rozšíření vyhlášky o regulaci provozní doby hostinských provozoven o další dva podniky.

Foto: Jana Matějíková

ilustrační foto

Článek

Omezenou provozní dobu, nejpozději do půlnoci a v pátky a soboty do jedné v noci, mají nově podniky Krokodýl na ulici Zahradní a Zubr na ulici Brožíkova, které se nacházejí v blízkosti panelákové zástavby. 

„Letos v červnu byla v rámci stížností občanů na rušení nočního klidu a narušování veřejného pořádku omezena provozní doba non-stop provozovny na Růžovém pahorku ve Frýdku. Ze stejných důvodů se nám dostala na stůl žádost o rozšíření seznamu o další dvě provozovny, které fungovaly jako non-stop podniky. Po kladných ohlasech s omezením provozní doby podniku na Růžovém pahorku jsme upravili provozní dobu dalších dvou podniků tak, abychom lidem bydlícím v jejich blízkosti zajistili právo na pokojné bydlení a spánek,“ řekl primátor Michal Pobucký.

Vyhláška nabyla účinnosti 8. prosince 2017. Na její dodržování dohlíží městská policie. Opatření omezující provozní dobu neplatí v noci z 31. prosince na 1. ledna. 

Reklama

Výběr článků

Načítám