Hlavní obsah

Frýdek-Místek láká na "Hvězdy ve městě"

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Statutární město Frýdek-Místek připravilo prostřednictvím KulturyFM hudební open-air festival „Hvězdy ve městě“. Uskuteční se již tento pátek na náměstí Svobody v Místku. Program, který má letos rockový nádech, začne v 17 hodin. Vstup je ZDARMA.

Foto: KulturaFM

plakát - Hvězdy ve městě

Článek

Návštěvníkům se jako první představí ostravská dívčí hardrocková kapela Kapriola, která má vlastní písničky s českými texty. V 18 hodin vystoupí skvěle sehrané Legendy se vrací, které zahrají ty nejznámější rockové pecky. V 19 hodin se na podiu objeví pražští rockoví Clou a ve 20:30 hodin to na náměstí rozjede plzeňská kapela Děda Mládek Illegal Band, která má ve svém repertoáru především country písničky Ivana Mládka.

Program:  

17:00    Kapriola

18:00    Legendy se vrací

19:00    Clou

20:30    Děda Mládek Illegal Band    

Akce je součástí Beskydského Veseléta, které nabízí obyvatelům i návštěvníkům města od května až do srpna sérii téměř dvaceti kulturních i sportovních akcí, které se konají v různých částech města.    

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám