Hlavní obsah

Frýdecko-místecké technické služby testují spokojenost

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až do 10. srpna budou moci občané Frýdku-Místku vyjádřit míru spokojenosti s poskytovanými službami městské společnosti TS a. s. Vyplnění dotazníku zabere zhruba pět minut. Každý respondent, který odpoví na všechny otázky, získá za odměnu reklamní dárek s logem společnosti.

Foto: TS a.s.

TS a.s. - údržba zeleně

Článek

Městem budou v tomto termínu procházet studentky, které respondentům položí třináct jednoduchých otázek. Zaměřeny budou například na spokojenost s úklidem města, údržbou zeleně, veřejným osvětlením, s úrovní vánoční výzdoby, ale také se stavem městského mobiliáře od laviček až po autobusové zastávky.

Spokojenost budou testovat i v místních částech města - Lískovec, Skalice, Panské Nové Dvory, Chlebovice, Zelinkovice-Lysůvky.

„Občané mohou svými podněty přispět k případnému zlepšení našich služeb. Uvítali bychom, kdyby u každého důvodu nespokojenosti uvedli konkrétní problém a místo, abychom mohli danou záležitost řádně vyhodnotit a přijmout případná opatření na zlepšení. Výsledky z testování spokojenosti ve městě mají přímý vliv na další vývoj činnosti technických služeb a hrají důležitou roli při sestavování strategického plánu na další léta,“ uvedl předseda představenstva technických služeb Jaromír Kohut.

Loni vyjádřili respondenti nejvyšší spokojenost s úrovní veřejného osvětlení, která je opakovaně více než 90procentní. Nad 90 procent spokojených je i s úklidem města. Již třetím rokem po sobě roste také spokojenost s vánoční výzdobou, kterou město stále rozšiřuje a vyšší je i spokojenost s údržbou zeleně, což souvisí s navýšením počtu sečí, ale také rozšiřováním květinových záhonů a výsadbou nových keřů. Nespokojenost občané vyjadřovali s městským mobiliářem, zejména nedostatkem laviček a odpadkových košů.

„Výsledky letošního průzkumu budou známy v průběhu září. Na jejich základě městská společnost opět přijme opatření, která povedou ke zlepšení problémových oblastí. Výsledky průzkumu budou zveřejněny na webových stránkách společnosti i stránkách města,” dodal primátor Michal Pobucký.

Reklama

Výběr článků

Načítám