Hlavní obsah

Finalistky pátého ročníku MISS Prima křivky mají za sebou již druhé soustředění

Novinky, Robin Suchánek

Ostrý start 5. ročníku MISS Prima křivky mohli, jako již tradičně, sledovat návštěvníci Ski areálu Monínec, který také v tomto ročníku hostí ve svém luxusním zařízení všechna soustředění finalistek pro rok 2017. Ty byly vybrány v jarních castinzích.

Foto: Jiří Veselý

Finalistky letošního ročníku Miss Prima křivky

Článek

První seznamovací soustředění finalistek MISS Prima Křivky proběhlo v květnu, nyní dámy zjistily, že získat titul je pořádná dřina.

Unavené k smrti nácviky přehlídkové chůze, choreografie finálového večera pod vedením Pavla Strouhala a cvičeními na zpevnění těla, ale také zahlcené informacemi cennými pro každého, kdo chce pečovat o své tělo, vzhled a být fit, byly finalistky MISS Prima křivky. Již tradičně ve Ski Areálu Monínec absolvovaly své druhé soustředění, kde byly definitivně vyvedeny z omylu, že bojovat o titul MISS znamená jen projít se po jevišti při finálovém večeru a pak už dostávat ceny, rozdávat zářivé úsměvy a být v centru mediální pozornosti.

„Přestože mě bolí snad každý sval v těle, jsem si užila každou chvíli. Choreografie je super, Pavel Strouhal je skvělý a ač se to na první pohled nezdá, i velice trpělivý učitel, který z nás dokáže vymlátit to nejlepší, aby byl finálový večer opravdu dokonalý. Přiznám se, že jsem si v první chvíli připadala jako naprosté poleno, ale o to větší radost jsem měla, když jsem si konečně sestavu zapamatovala a zvládala ji do hudby,” popsala dojmy finalistka Michaela Šachlová.

Na druhém soustředění finalistky navštívila také prezidentka Národní Komory Módy Julie Hendrychová. Ta přijela v doprovodu mladé módní návrhářky Anny Skopcové, která bude hrát v této soutěži ještě významnou roli.

„Paní Julie Hendrychová z Národní Komory Módy je vážně odbornice za slovo vzatá, moc se mi líbil její přístup k nám a jak se o každé z nás chtěla dozvědět co nejvíc. Také její rady ohledně módy byly skvělé a hlavně to, jak se snaží pomáhat mladým tvůrcům a změnit myšlení národa co se týče velkých obchodních řetězců s módou a to jak se snaží bojovat s předsudkem, že baculky by měly nosit raději volné, a ne dobře padnoucí oblečení,” chválí si návštěvu prezidentky Národní Komory Módy finalistka Vendula Hřídelová.

S podobnou filosofií přistupuje k oblečení pro "baculky" i Ulla Popken, která už teď připravuje veškeré oblečení na finálový galavečer pro finalistky MISS Prima Křivky 2017, i pro moderátorku večera Anetu Christovovou. Aby napomohla prosazení těchto myšlenek, stala se přitom letos Ulla Popken hlavním partnerem soutěže MISS Prima Křivky.

Za obor dietologie přijela také MUDr. Dita Pichlerová expertka OB Kliniky, která poskytuje komplexní ambulantní i chirurgickou léčbu obezity a s ní spojených onemocnění již přes 10 let a je v ČR nejvýznamnějším zařízením tohoto typu, či majitel společností Allivictus a EFFFI Martin Dindoš, který finalistky obdaroval svými produkty.

Naprosto nepostradatelní byli lektorka chůze Theresa Canti a ředitel Branického divadla Václav Čížkovský, kteří s kandidátkami na MISS do úmoru dřeli chůzi a jevištní prezentaci, tedy výrazy, výrazy a opět výrazy a samosebou také volné disciplíny.

Finálový galavečer, kde se rozhodne o nejkrásnější a nejvíce charismatické ženě oblých křivek ČR a SR letošního roku, se koná 19. září v pražském Branickém divadle.

Reklama

Výběr článků

Načítám