Hlavní obsah

Finalistka Superstar Veronika Stýblová má nový singl

Novinky, Petr Mráček

Mladá zpěvačka Veronika Stýblová není sice tolik vidět, jako někteří jiní finalisté, ale v budoucnu o ní určitě mnoho uslyšíme. Třeba ve spojitosti s jejím novým singlem - I'm Feeling Down.

Foto: archív autora

Veronika Stýblová

Článek

Veroniku Stýblovou můžeme vidět například v divadle Broadway v muzikálu Mýdlový princ a v divadle Hybernia v muzikálu Sibyla Královna ze Sáby. Vedle toho navázala spolupráci s dj Manene, ze které vznikl taneční singl I'm Feeling Down, který má vše, co současná taneční hudba má mít.

„Koncem roku 2015 mě oslovil přímo hudební producent a dj Manene, který mi řekl, že by se mnou chtěl udělat nějakou skvělou pecku. Byla jsem z toho nejdříve trosku na rozpacích, ale nakonec jsme se do toho vrhli po hlavě a začali na tom pořádně makat. Hudbu složil přímo hudební producent Manene a s textem mi pomohl skvělý kamarád a skladatel Petr Ožana, se kterým jsme společně vymysleli i melodickou linku,” prozradila Veronika, jak celý singl vznikal.

Veronika si i nedávno zazpívala i na koncertě svého kamaráda a divadelního kolegy Petra Kutheila a sama se chystá objet některé diskotéky a tam singl představit. Na koncertě Petra Kutheila mi Veronika prozradila, proč si vybrala právě tento styl muziky.

„Chtěla jsem vyzkoušet něco nového a vzhledem k tomu, že i já tuto hudbu a tento styl poslouchám, tak jsem ani chvíli neváhala. Myslím, že touto písní můžeme všem dokázat, že i česká produkce umí dělat skvělou muziku. Nejdříve jsem si řekla, že v tomto stylu není zrovna snadné zpívat, protože je to opravdu rychlý styl a vymyslet do toho pěveckou linku nebyla sranda, ale nakonec se povedlo,” uvedla.

A protože písnička je v angličtině, nabízela se otázka, zda Veronika chystá i něco v češtině. „Ano, plánuji i českou píseň. Předem mohu odtajnit, že mi text napsal skvělý textař, herec a kolega Václav Kopta. Takže se zajisté fanoušci mohou těšit i na český singl,” prozradila s úsměvem blonďatá zpěvačka, o které ještě uslyšíme.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám