Hlavní obsah

Finalisté soutěže Muž roku byli odtajněni

Novinky, Petr Mráček

I letos proběhne soutěž o nejkrásnějšího Čecha Muž roku. Organizátor soutěže David Novotný představil v TGI Friday´s v Praze na Andělu dvanáct finalistů. O vítězi se rozhodne 26. srpna v Beránku v Náchodě.

Foto: Petr Mráček

Představení finalistů soutěže Muž roku 2016

Článek

„S letošním výběrem finalistů jsem velmi spokojený. Myslím si, že to bude silný ročník. Finalisté mi připadají v dobré fyzické i psychické kondici. Těším se, co ukáží při finále,“ uvedl pořadatel akce David Novotný. Celkem se do finále přihlásilo 821 pánů z celé České republiky.

Na představení finalistů dorazila i část poroty a účinkujících. Mezi prvními dorazila Heidi Janků, „Byla jsem nedočkavá na letošní finalisty. Ivo mi zakazoval sem chodit, prý abych se nezamilovala do mladšího,“ smála se Heidi Janků a raději přišla i svým manželem Ivo Pavlíkem.

Role moderátorky představení letošních finalistů Muže roku se ujala Kateřina Kornová společně s Lenkou Špillarovou.

Mezi dalšími, kteří dorazili na představení finalistů, byla například Kateřina Kornová, zpěvačka Hanka Křížková, Zuzana Bubílková, Marian Vojtko nebo Kamila Nývltová, která si už svého favorita vybrala. „Já mám jasno. Líbí se mi letos různorodost finalistů, takovou dvanáctku jsem potřebovala, když jsem se před nedávnem stěhovala,“ libovala si Kamila Nývltová.

Zavítali i vítězové Muže roku Antonín Beránek a Martin Gardavský, kteří jsou úspěšní vítězové a modelové v zahraničí. „Hlavně je zapotřebí na sobě pracovat, umět jazyky a také být svůj,“ doporučili finalistům oba modelové. 

Finalisté Muže roku vyzkoušeli také skútr od Ital Moto, kde si na něm nejlépe rozuměla Zuzana Bubílková. Letošní soustředění proběhne na oblíbeném místě v Hotelu Rajská zahrada v Novém Městě nad Metují.

Český vítěz Muže roku 2016 poletí opět prezentovat Českou republiku na soutěž Mister International. Další vítězové poletí na Mister Global, Mister Universe, Mister United Continents.

Letošní finalisté:

1. Miroslav Dubovický - Student, 24 let, Litoměřice

2. Vojtěch Šafránek - Student, 24 let, Praha

3. Jan Pultar - Stavbyvedoucí, 23 let, Holohlavy

4. Tomáš Dvořák - Student, 23 let, Litomyšl

5. Martin Kurka - Student, 24 let, Ladná

6. Pavel Kugler - Obchodní zástupce, 25 let, Ústí nad Labem

7. Josef Kůrka - Vězeňská služba, 24 let, Slaný

8. Jan Caha - Učitel, 28 let, Kouty u Třebíče

9. Jan Hřebačka - Vězeňská služba, 25 let, Moravská Nová Ves

10. Petr Pöschl - Fitness trenér, 22 let, Chomutov

11. Michal Lukáš - Obchodní zástupce, 26 let, Ústí nad Labem

12. Lukáš Lesák - Student, 21 let, Plzeň

Reklama

Výběr článků

Načítám