Hlavní obsah

Festivalový hudební večer vezme diváky na cestu kolem světa, hostem bude Pavel Šporcl

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cesta kolem filmového světa za 80 minut. Tak by se dal shrnout připravovaný hudební večer plný hvězdných melodií a improvizace s názvem Zazpívej mi film, který se již podruhé bude konat v rámci Zlín Film Festivalu. Hostem Filipa Tellera, moderátora večera, bude houslový virtuos Pavel Šporcl.

Foto: Zlín Film Festival
Článek

Jedinečná koncertní talk show, která se uskuteční ve zlínském Kongresovém centru v úterý 28. května ve 20 hodin, bude věnovaná filmovým a seriálovým melodiím a zazní během ní hity z filmů Tenkrát na Západě, Fantomas, Kmotr, Schindlerův seznam, Madagaskar, Piráti z Karibiku, Sandokan, Mrazík a mnoha dalších.

„Živá kapela pod vedením Zdeňka Krále zahraje i písně Voskovce a Wericha a také se spolu s ní diváci vypraví do světa fantazie na Tajuplný ostrov či krajiny Pána prstenů,“ nastínila výkonná ředitelka filmového festivalu Jarmila Záhorová.

To vše bude prokládat speciální koncertní talk show, kterou diváky provede moderátor večera Filip Teller. Jeho speciálním hostem bude houslový virtuos se světovým renomé Pavel Šporcl.

„I letos je pro diváky během večera připravena celá řada překvapení. Kromě toho, že se do programu večera budou moci sami aktivně zapojit, mohou se těšit i na hudební improvizace a také na nové a netradiční hudební aranže,“ doplnila Záhorová.

Netradiční hudební večer bude probíhat pod režijním a dramaturgickým vedením Hany Mikoláškové.

59. ročník Zlín Film festivalu odstartuje ve Zlíně 24. května a potrvá do 1. června. Jeho nosným tématem je letos objevování a poznávání, které je ústřední myšlenkou filmového i doprovodného programu.

Další informace na www.zlinfest.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám