Hlavní obsah

Festival Proti proudu letos poprvé zadarmo

Novinky, Barbora Pipášová

Po roční pauze přichází občanské sdružení K4 s novou koncepcí tradičního festivalu Proti proudu. Akce bude tentokrát jednodenní a zadarmo. Příznivci skvělé hudby a příjemné atmosféry se mohou těšit na sobotu 9. 7., kdy v areálu letního kina v Moravských Budějovicích vypukne 13. ročník Proti proudu.

Foto: Barbora Pipášová

Proti proudu 2009

Článek

„Návštěvníky jsme se rozhodli letos nalákat na špičky české festivalové scény, jako jsou Skyline a Vypsaná fixa“, sdělil dramaturg Tomáš Veverka a dodal, že ani příznivci taneční hudby nepřijdou o svůj stan.

Kromě již zmíněných skupin vystoupí reggae-ska úderka Fast food Orchestra, v Budějovicích dobře známý band Schodiště, idol nejen náctiletých dívek Niceland s kapelou, pražská parta U-prag a mnoho dalších. Na své si přijdou i fanoušci DnB, v šapitoo zazáří krom jiných DJs i Deadly Viperz.

„Po několikaměsíčních diskuzích jsme se rozhodli, že zkusíme uspořádat festival bez vstupného a tím ho zpřístupníme co nejširší skupině hudebních fanoušků. Věřím, že toto rozhodnutí se nám vyplatí a obliba festivalu ještě stoupne,“ podotkla místopředsedkyně sdružení Pipášová.

Kompletní program a další informace najdete na webových stránkách www.protiproudu.cz nebo facebookové skupině Festival Proti proudu.

Reklama

Výběr článků

Načítám