Hlavní obsah

Festival na Jizeře opět s lákavou divadelní a koncertní nabídkou

Novinky, Klára Hrušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rok utekl jako voda a zájemci se v rámci Festivalu na Jizeře opět mohou těšit na to nejlepší z divadelní a hudební scény. Již teď jsou zváni do letního kina v Turnově.

Foto: Klára Hrušková
Článek

Kromě tolik očekávané one man show Caveman přijde na scénu také skvělá herečka Simona Stašová, která předvede své herecké umění v divadelní hře Filumena Marturano. Dále nás čeká koncert oblíbené skupiny Čechomor a zpěváka Michala Hrůzy a jeho Kapely Hrůzy.

A kde bude Festival na Jizeře probíhat? Stejně jako každý rok bude místo konání v turnovském letním kině, kde se pod širým nebem budou účastníci festivalu moci setkat se svými oblíbenými herci a zpěváky.

Začátek loňského Festivalu na Jizeře patřil Simoně Stašové a jejímu divadelnímu představení Poslední ze žhavých milenců. I letošní festival odstartuje tato významná herečka, tentokrát se ale představí v roli prosté ženy v italské tragikomedii Filumena Marturano, a to v neděli 17. června v 19:30.

O několik dní později, v pátek 22. června ve stejný čas, se na scénu postaví kapela Čechomor se svým repertoárem plným lidových písní. A to nejen těch českých. Zpěváci skupiny zazpívají také tradiční moravské, slezské či slovenské písně.

Pro velký úspěch jsme se rozhodli pro návrat „jeskynního muže“ do turnovského letního kina, který ve hře Caveman znovu objasní, proč je ve vztahu ženy a muže tolik nedorozumění a neporozumění, a to 2. srpna v 19:30.

Festival na Jizeře zakončí hlas úspěšného zpěváka a turnovského rodáka Michala Hrůzy. Spolu se svojí Kapelou Hrůzy představí nejznámější hity, které každého dostanou do té správné taneční nálady. Večer plný hudby a nápaditých textů vypukne v pátek 24. srpna také v 19:30.

Festival na Jizeře 2018:

17. 6. Filumena Marturano (divadelní hra, S. Stašová, S. Skopal a další)

22. 6. Čechomor 

2. 8. Caveman (one man show, J. Holík/J. Slach)

24. 8. Michal Hrůza a Kapela Hrůzy

Reklama

Výběr článků

Načítám