Hlavní obsah

Evropská soutěž krásy mužů v Praze

Novinky, Petr Mráček

Ve dnech 26. - 31. července bude Praha poprvé hostit velkou evropskou soutěž mužské krásy - Mr. Gay Europe.

Foto: Petr Mráček

zástupci Belgie a Bulharska

Článek

Nebude to soutěž mužské krásy kdejaké, ale své dostaveníčko si v Praze dají gayové z celé Evropy, kteří prošli národním kolem, ve kterém zvítězili.

Devatenáct mladých mužů přijede nejen soutěžit, ale čeká je po celou dobu velmi náročný program. Jedná se již o osmý ročník. Prahu navštíví i loňský vítěz Španěl Miguel Ortiz. 

"Na delegáty čeká kromě společenského programu také jedenáct disciplín. Některé jsou klasické, jako přehlídka ve spodním prádle, jiné netradiční - letos třeba Art projekt, kdy každý delegát musí vyjádřit formou umění jak se mu jako gayovi žije v jeho zemi. Nejvíce bodů však přináší osobní pohovor s porotou, který se odehraje mimo veřejnost. Každý delegát tak dostane možnost vyjádřit své pocity, své plány, své charisma – jedná se vlastně o takový pracovní pohovor,” uvedl zástupce českého pořadatele Tomáš Frída.

Na programu je např. akce Vaříme s Mr Gay Europe no1 v Cocina Rivera - akce na podporu Prague Pride, kde si budete moci prostřednictvím internetové aukce zakoupit společné vaření a večeři s vámi vybraným soutěžícím. A nebo fashion show by Jozef Sloboda ve Vrtbovské zahradě, kde hlavní roli sehraje módní návrhář Jozef Sloboda a do role modelů obsadí právě soutěžící Mr Gay Europe.

Samotné finále proběhne 30. července v Retro Music Hall. Na snímcích je 12 finalistů této soutěže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám