Hlavní obsah

Eurobabičky se loučily se starým rokem v Bystřici nad Pernštejnem

Novinky, Vladimír Tauchman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozloučit se starým rokem přijely do Bystřice nad Pernštejnem nejlepší účastnice soutěže pro babičky. Uskutečnilo se tu setkání dobrých přátel. Vše začalo srdečným přivítáním vybraných Eurobabiček napříč ročníky již 30. prosince.

Foto: Vladimír Tauchman
Článek

Široká veřejnost již deset let sleduje dění kolem soutěže pro babičky. V silvestrovském programu účinkovaly ty, které se v celostátní soutěží  MISSIS EUROBABIČKA s mezinárodní účastí, probojovaly až do finále. Natočili jsme s nimi zábavný pořad, silvestrovskou Eurobabičku  

Po obědě jsme se seznámili s prostředím a začali se připravovat na vlastní silvestrovský program. Pracovní schůzka se protáhla v družné zábavě do pozdních večerních hodin.

Další den, již ten silvestrovský, pokračoval ve stejném stylu. Z přiložené fotogalerie a na stránkách  www.eurobabicka.cz  je jednoznačně vidět pohoda a dobrá zábava. Mj. se uskutečnila krátká zábavná soutěž, novoroční zdravice a veselá zábava se slavnostním novoročním přípitkem. Velké poděkování patří manželům Buškovým z Nového Strašecí za skvělý hudební doprovod v celém programu i všem zúčastněným.

Zpěv, scénky, bujaré veselí a ohňostroje - tak vypadaly oslavy v penzionu Hotelovka. Byla to parádní jízda silvestrovskou nocí.

Čas se bohužel nedal zastavit. Po snídani jsme se po dlouhém loučení postupně rozjížděli do svých domovů. Jistě ale všichni již máme jasno o příštím Silvestru, že bude opět společný na Vysočině.

Všem čtenářům Novinek, našim sponzorům a příznivcům, Eurobabičkám současným i těm budoucím, přejeme pevné zdraví, štěstí a hodně spokojenosti v novém roce 2016.

Reklama

Výběr článků

Načítám