Hlavní obsah

ETA společně s dalšími firmami z Hlinska podpořila charitativní projekt Drachtinky

Novinky, Kateřina Prantlová

ETA a. s. se stala jedním z hlavních partnerů charitativního projektu Domova seniorů Drachtinka v Hlinsku. Kalendář Hodnoty času nafotili klienti domova s fotografem Radkem Pavlíkem. V pondělí 22. října byl kalendář slavnostně pokřtěn při příležitosti benefičního koncertu Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers.

Foto: Kateřina Prantlová
Článek

Již podruhé se klienti Domova seniorů Drachtinka, pod vedením zkušeného fotografa, pustili do focení charitativního kalendáře. Tentokrát nafotili dobové scény z 30. a 40. let.

Kalendář podpořilo šest tradičních firem z hlineckého kraje. Na dvanácti listech kalendáře je nekomerčním způsobem propojena zkušenost a tradice těchto šesti zástupců firem s puncem rodinného stříbra.

Kalendář Hodnoty času byl slavnostně pokřtěn v hlineckém Multifunkčním centru při příležitosti benefičního koncertu patrona této akce Ondřeje Havelky. Atmosféru 30. a 40. let umocnili průvodci večera a hostesky v dobových kostýmech.

„Jsme velmi rádi, že jsme se mohli do tohoto krásného projektu zapojit a věřím, že jsme položili základy podpory charitativních projektů v Hlinsku," uvedl Jiří Pathy, předseda představenstva společnosti ETA a. s. Kalendář Hodnoty času je možné zakoupit na www.drachtinka.cz.    

O společnosti ETA:  

Společnost ETA a. s. je tradiční českou značkou malých domácích spotřebičů, která působí na trhu již od roku 1943 a patří mezi největší české značky. Spontánní znalost značky ETA mezi českými spotřebiteli dosahuje 96 %, a to nejen názvem, ale i synonymy „tradice“ a „kvalita“.  V říjnu 2011 značku ETA koupil lídr na trhu distribuce domácí elektroniky firma HP Tronic Zlín spol. s r. o.

Reklama

Výběr článků

Načítám