Hlavní obsah

Eric Singer Project zahrají první dubnový den ve Zlíně

Novinky, Petr Hejna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Eric Singer s kapelou ESP vystoupí v rámci svého evropského turné 1. dubna ve Zlíně.

Foto: Petr Hejna

ESP

Článek

Kiss - Grand Funk - Black Sabbath - Gary Moore - Brian May - Alice Cooper - Mötley Crüe a další kapely byly či jsou působištěm čtveřice ESP. Bubeník (a zpěvák) Eric Singer s kapelou ESP (Eric Singer Project) se představí v rámci nadcházejícího evropského turné.

Singer je současným členem skupin Kiss a bandu Alice Coopera a pro svůj vlastní projekt získal hvězdnou sestavu ostřílených muzikantů. Opět se tak po letech spojil s též zpívajícím kytaristou Brucem Kulickem, se kterým společně působil již začátkem devadesátých let v sestavě Kiss.

Tuto dvojici doplňuje kytarista a zpěvák John Corabi a baskytarista Chuck Garric. Skladby z repertoáru Kiss také budou tvořit hlavní osu koncertního setu ESP. Fanoušci Kiss se tak mohou těšit i na písně, které Kiss již delší dobu nemají ve svém playlistu.

Svůj prostor ale samozřejmě dostane i materiál od ostatních mateřských kapel zúčastněných hudebníků a v podání ESP zazní i věci od Mötley Crüe, Grand Funk Railroad, Alice Coopera a dalších.

Místem konání zlínského koncertu bude Masters Of Rock Cafe, Zlín-Čepkov, Tyršovo nábřeží 5497.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám