Hlavní obsah

Dvě tisícovky fanoušků aplaudovaly v centru Dobrušky kapele Olympic

Novinky, Dana Ehlová

Červnové koncerty na náměstí v Dobrušce mají už desetiletou tradici a ten letošní se vydařil po všech stránkách. Kapela Olympic v pátek 8. června dokázala, že není náhodou šestapadesát let na špičce naší hudební scény, navodila parádní atmosféru a nadchla dvě tisícovky fandů.

Foto: Dana Ehlová

Olympic v Dobrušce.

Článek

Hity Jasná zpráva, Želva, Dej mi víc své lásky, Osmý den, Kanagon, Jako za mlada a další zazněly naživo v centru Dobrušky úplně poprvé a stalo se tak především díky úspěšné místní firmě Servisbal Obaly, která letos slaví dvacet pět let od svého vzniku a před několika dny získala titul Zaměstnavatel roku 2018 v Královéhradeckém kraji. Svůj podíl na přípravě akce přidalo samozřejmě i město Dobruška.

Petr Janda, Milan Broum, Jiří Valenta a Martin Vaigl posílali z pódia směrem k nadšenému publiku jednu hudební „pecku“ za druhou a nadšení posluchači jasně dokázali, že většinu textů z repertoáru Olympiku mají tzv. v malíku.    

A ohlasy těch, kteří si nenechali koncert ujít? Na sociálních sítích se objevily komentáře: Bylo to super! Absolutní bomba!

Jeden z nadšených fanoušků se dokonce rozepsal víc: „Nejlepší kulturní akce v posledních letech. Super! Děkuji Servisbalu a městu Dobruška za skvělý zážitek. Janda byl skvělý. Slíbil, že za 25 let Olympic zase přijede, tak se moc těším, to mi bude tolik, co dnes Jandovi, tak to budu stejný frajer, jako on je dnes.”

Zážitky z výkonu Olympiku v mnohém umocnila live videoprojekce produkčního studia D-Credit zajišťovaná třemi kamerami na velkoplošnou LED obrazovku.

Zkrátka „medardový” páteční večer se ve městě F. L. Věka vydařil po všech stránkách.

Reklama

Výběr článků

Načítám