Hlavní obsah

Druhý ročník bálu Spokojeného domova se blíží

Novinky, Petr Novák

Obecně prospěšná společnost Spokojený domov připravila druhý ročník bálu, který se bude konat v sobotu 3. března, a to stejně jako vloni v Restauraci Na Veselce v Nové Vsi u Bakova.

Foto: Petr Novák

Plakát k druhému ročníku bálu Spokojeného domova

Článek

Opět budete moci vyhrát týdenní zájezd pro 4 osoby do Chorvatska na ostrov Vir. Druhou cenou v tombole bude voucher pro 2 osoby do Hotelu Zámek Svijany (ubytování na jednu noc + prohlídka zámku). 

K tanci a poslechu bude hrát kapela STRATOS band. V průběhu programu se lze těšit například na dětské vystoupení tanečního studia COOL DANCE. Hostem bude herec Václav Knop a překvapení.

U Šárky Knesplové na čísle 773 503 026 či e-mailu sarka.knesplova@spokojeny­-domov.cz si lze objednávat poslední volné vstupenky. Web a Facebook Spokojeného domova přináší další aktuální informace.

Spokojený domov je nestátní nezisková organizace, která se již od roku 2004 zabývá péčí o seniory a handicapované ve vlastních domácnostech. Sídlí v Mnichově Hradišti, respektive ve Veselé, ale její služby jsou dostupné v širokém regionu Mladoboleslavska, Jičínska a Turnovska. Aktuálně se stará o téměř 150 osob ve více než šesti desítkách obcí na území tří krajů.

Reklama

Výběr článků

Načítám