Hlavní obsah

Dračí čarodějné pohádkové prohlídky zvou do Starých Hradů

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tajemství Obřích smaragdových draků v Zámeckém pohádkovém sklepení spolu s dvaatřicetimetrovým čarodrakem Mocjeďákem odhalíte při Dračích čarodějných pohádkových prohlídkách o podzimních prázdninách na hradě a zámku Staré Hrady. Pohádkové prohlídky se konají od 28. října do 1. listopadu.

Foto: Staré hrady
Článek

Na hradě a zámku Staré Hrady pořádají pohádkové prohlídky i celodenní zábavné programy především pro rodiny s dětmi. V rámci denních prohlídek tu nabízejí návštěvníkům zhlédnutí tří prohlídkových okruhů: Hrad a zámek s Dračí královskou komnatou, Zámecké pohádkové sklepení, Hradní pohádkovou půdu a expozici Čarodějná Bestyjola s živými zvířátky.

Připraveny jsou i interaktivní hry pro děti, soutěžní a zábavná stanoviště, živá zvířátka, dětský koutek, pohádky, divadlo, šerm, rytíři a piráti. Okruhy vás vždy bude provázet živá pohádková bytost.

Výlety do pohádky se o podzimních prázdninách na Hradě a zámku Staré Hrady konají  28. 10. - 1. 11. od 10 do 17 hodin.

„Kromě okruhu Hrad a zámek s Dračí královskou komnatou si mohou návštěvníci prohlédnout i Zámecké pohádkové sklepení, kde na ně čekají obří smaragdoví draci, vylézající z pěti pater starohradských katakomb. V okruhu Hradní pohádková půda bydlí mocní čarodraci Mocjeďáci, čarodějnice, kouzlobabky, strašidláci a mnoho dalších pohádkových bytostí. Je připraven i čarodějný kurz létání na koštěti pod vedením těch nejzkušenějších čarodějnic,” uvedla k nabídce o podzimních prázdninách majitelka Petra Suková.  

Reklama

Výběr článků

Načítám