Hlavní obsah

Dráček míří k dětem

• Aktualizováno
Novinky, Petr Mráček

Časopis Dráček je určen nejen dětem od 3 do 7 let, ale pro inspiraci učitelkám mateřských škol a učitelkám I. stupně základních škol - a taky všem maminkám, které rády tráví se svými dětmi čas aktivně a smysluplně a vývoj jejich dětí jim není lhostejný.

Foto: Petr Mráček

Heidi Janků, křest dětského časopisu Dráček

Článek

V úterý se v Muzeu Lega v Praze konal křest nového dětského časopisu Dráček, který tak rozšiřuje rodinu dětských časopisů.

Slavnostního křtu se zúčastnila řada známých osobností. Šéfredaktorka Hanka Kynychová společně s moderátorem akce Petrem Vágnerem postupně přivítala řadu kmotrů, například protagonisty muzikálu Kapka medu pro Verunku Michaelu Noskovou, Petra Kutheila a Jiřího Zonygu, kteří nejen popřáli šťastný start, ale přidali i několik písní ze zmíněného muzikálu. Další kmotrou byla například zpěvačka Heidi Janků, Lejla Abasová či známé sportovkyně Kateřina Neumannová a Kateřina Baďurová.

Mezi hosty jsme viděli Jana Antonína Duchoslava alias Vikiho Cabadaje, Romana Vojtka s dcerou Editou, Štěpánku Duchkovou se svými dvojčaty či Martinu Gavriely s dětmi a přítelem.

Obsahem časopisu jsou krátké poučné pohádky, doplňovačky, luštění a hlavolamy přizpůsobené předškolním dětem, poznávání barev, písmenek a čísel zábavnou formou, vystřihovánky 3D modelů, logopedické veršovánky, nácviky písmenek pomocí obrázků, hrátky s logikou. Časopis je na novinových stáncích již od 23. srpna. Výtěžek z prodeje poputuje na konto Nadačního fondu Hanky Kynychové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám