Hlavní obsah

Doma tři děti, s sebou kluka v pyžamu, strážníci zajistili na ulici opilou ženu

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prokřehlý kluk ve slabé bundě navlečené na pyžamu, jeho mámu hřála pořádná dávka alkoholu. Tak zastihla v Poděbradské ulici v Praze dvojici hlídka strážníků. Matka si "foukla" téměř dvě promile, strážníkům tvrdila, že je v pohodě. Pak se přiznala, že má doma další tři nezletilé děti.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

V pondělí krátce před devátou hodinou večer přijali strážníci z Prahy 14 oznámení, že v Poděbradské ulici se pohybuje zjevně opilá žena s dítětem. Když hlídka přijela na místo, zjistila, že malý chlapec je oblečený jen v pyžamu a slabé bundě.

„Dítě si stěžovalo na to, že je mu zima. Což večer, kdy byly teploty těsně pod bodem mrazu, nebylo velkým překvapením. Hlídka u zjevně opilé matky provedla dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem bezmála dvě promile. Žena na strážníky naléhala, aby ji pustili, protože doma na ní čekají další tři nezletilé děti,” informoval mluvčí Městské policie Praha Jan Čihák.

O věci byli neprodleně informováni pracovníci odboru sociálně právní ochrany dětí. Ti se budou chováním matky dále zabývat. Všechny nezletilé děti si následně převzala příbuzná ženy. 

Reklama

Výběr článků

Načítám