Hlavní obsah

Dobrá zpráva pro příznivce soutěže pro aktivní babičky

Novinky, Vladimír Tauchman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos se uskuteční unikátní ročník s názvem Cellbes Superbabička desetiletí České republiky 2017. Do tohoto ročníku byly vybrány nejlepší soutěžící babičky, které zazářily v deseti letech trvání projektu.

Foto: Vladimír Tauchman

Na finále vás zve manažerka projektu.

Článek

Po absolvování internetového předkola a semifinále se můžeme těšit na sedm finalistek, které se na závěrečném finálovém galavečeru, v sobotu 30. září v Městském divadle v Jaroměři, utkají o titul absolutní královny českých babiček.

Budou využívat svoji osobnostní přitažlivost, smysl pro humor, šarm a eleganci. Není přece velké umění být krásná a přitažlivá v mládí, ale zůstat taková i ve zralém věku si zaslouží uznání, úctu a obdiv. O tom všem bude toto finálové klání, ve kterém k pohodě a dobré náladě přispěje populární Nová Galánečka a již tradiční moderátor Josef Alois Náhlovský.

Superfinalistky:

Zdeňka Táborská - Doksy

Zdeňka Táborská - Doksy Eva Matoušková - Praha

Zdeňka Táborská - Doksy Eva Matoušková - Praha Marie Wolfová - Uhlířov u Opavy

Zdeňka Táborská - Doksy Eva Matoušková - Praha Marie Wolfová - Uhlířov u Opavy Eliška Volmutová - Heřmanův Městec

Zdeňka Táborská - Doksy Eva Matoušková - Praha Marie Wolfová - Uhlířov u Opavy Eliška Volmutová - Heřmanův Městec Naděžda Preislerová - Brno

Zdeňka Táborská - Doksy Eva Matoušková - Praha Marie Wolfová - Uhlířov u Opavy Eliška Volmutová - Heřmanův Městec Naděžda Preislerová - Brno Blanka Křížková - Hradec Králové

Olga Rácová - Praha

Svým vystoupením oslaví institut Babičky jako dámy vzdělané a inteligentní, která se dokáže orientovat v dnešní hektické době a při tom využívá svoji životní moudrost a zkušenost. Neodpírá si radosti a pokušení, vzdělává se, cestuje, prostě žije naplno. A právě takové jsou SUPERBABIČKY.

Kdo si nechce ujít příležitost být přímo mezi nejlepšími SUPERBABIČKAMI České republiky, musí být 30. září v 19 hodin v Městském divadle Jaroměř.

Reklama

Výběr článků

Načítám