Hlavní obsah

Divadlo loutek Ostrava chystá na neděli Den dětí s Modroočkem

Novinky, Josef Zajíc

Den dětí mohou malí diváci Divadla loutek Ostrava oslavit ve společnosti populárního kocourka Modroočka. Známý zvířecí hrdina z knihy Josefa Koláře baví děti v Ostravě již šestým rokem. V neděli 27. května budou moci děti inscenaci vidět a s kocourkem Modroočkem a jeho kamarády se setkat.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 22.5.2018 Divadlo loutek Ostrava zve na Den dětí s kocourkem Modroočkem a jeho příteli.

Článek

Na Den dětí bude 27. května kromě samotného představení připravena snídaně s Modroočkem, výtvarná dílna a autogramiáda.

„Kocourek Modroočko a jeho přátelé pochází z oblíbené knihy přírodovědce a spisovatele Josefa Koláře. Divadelní adaptaci s písničkami Marka Ebena v režii Václava Klemense hraje Divadlo loutek Ostrava od roku 2012, premiéra byla 2. listopadu. Modroočko v podání herce Jiřího Krupici se v Ostravě dětem představil už celkem třistakrát. V neděli 27. května mohou diváci s ním a s dalšími postavami strávit celé dopoledne. K příležitosti Mezinárodního dne dětí totiž divadlo připravilo speciální program,” informovala Klára Šebestová z DLO.

V devět ráno bude Modroočko snídat spolu s diváky v kavárně divadla. Menu za 80 korun je nutné si objednat. Společnou snídani vystřídá v deset hodin samotné představení s autogramiádou a posléze divadlo nabízí akci v moderované výtvarné dílně, která proběhne ve 12.30 rovněž v prostorách kavárny. V případě pěkného počasí i venku před Divadlem loutek Ostrava. Vše za přítomnosti kocourka Modroočka a jeho zvířecích přátel.

Vstupenky na představení jsou k dostání za běžnou cenu 100 korun, na zbytek programu, včetně autogramiády, je vstup zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám