Hlavní obsah

Divadlo Bolka Polívky zve na třetí ročník happeningu Jakubák Open

Novinky, Jaroslav Štěpaník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Divadlo Bolka Polívky pořádá v pátek 10. června od 14 hodin již třetí celodenní happening Jakubák Open na brněnském Jakubském náměstí. Součástí bude také turnaj v kuličkách, který zahájí Bolek Polívka svým pověstným “cvrnkem”, a bohatý doprovodný program.

Článek

Turnaj v kuličkách začne v 15.00. O hodinu dřív rozehraje prostranství kapela Band of Heysek.

Happening se koná při příležitosti blížícího se ukončení divadelní sezóny 2015/2016 a zúčastní se jej týmy nejen z různých brněnských i mimobrněnských divadel, ale i ze zahraničí: Divadlo Bolka Polívky, Národní divadlo Brno, Městské divadlo Zlín, Divadlo Komediograf, JAMU tým, Městské divadlo Brno, Husa na provázku, Ukulele orchestra team, Spoločnosť Povalač (SK), Bratislava tým (SK), Tak určitě tým (SK) a Lukáš Kavin za Německo.

Programem, který potrvá do 20.00, bude provázet moderátorské duo Jan Brož a Vojtěch Blahuta, o hudební doprovod se postará kapela Band of Heysek, o netradiční zpestření pak žonglér Yufi. Happening zakončí koncert kapely Ukulele orchestra jako Brno.

Happening je součástí festivalu TIC Brno Na prknech, dlažbě i trávě, který se koná v týdnu od 6. do 10. června. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám