Hlavní obsah

Divadelní muzikál Noc na Karlštejně sklízí úspěch u obecenstva i kritiky

Novinky, Robert Rohál

Muzikál Noc na Karlštejně se stal takovým hitem, že si ho nenechávají ujít ani české celebrity. Na jednom z posledních představení nechyběla v publiku Helena Vondráčková, jejíž hlas neodmyslitelně patří jak k filmové verzi muzikálu, tak k hradu Karlštejn.

Foto: archiv Janis Sidovský

Divadelní soubor navštívila v zákulisí Helena Vondráčková.

Článek

Zpěvačka s nadšením sledovala Hanu Holišovou, jak zpívá její píseň Lásko má, já stůňu a v zákulisí ji velmi chválila. "S Hankou hraju v muzikálu Mamma Mia! a vím, že je výborná," uvedla Vondráčková, která muzikál navštívila se svým manželem a manažerem Martinem Michalem a s kolegyní Jitkou Zelenkovou.

Také jí se představení moc líbilo: "Výborná atmosféra a celý soubor je perfektní. Je to mimořádný počin a všem gratuluji," nešetřila chválou jedna z českých královen popu.

V obecenstvu byla k vidění mimo jiné i Libuše Šmuclerová, která ocenila práci producenta Janise Sidovského: "Noc na Karlštejně je česká klasika, kterou mají všichni rádi, výborné je ale tento muzikál uvést k narozeninám Karla IV. právě na Karlštejně," uvedla generální ředitelka vydavatelství CNC.

V představení plném písniček Karla Svobody excelují Hana Holišová, Daniel Bambas, Regina Rázlová, Pavel Vítek, Jan Kříž, Tomáš Smička, Ivana Korolová, Miloslav Mejzlík nebo Václav Knop. Všech třináct večerů je beznadějně vyprodáno a inscenace režiséra Václava Knopa sklízí úspěch jak u diváků, tak u kritiků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám