Hlavní obsah

Dětský svět po Vinnetouovi přivítá Karla Gotta

Novinky, Marek Venuta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Excalibur City sází na hvězdy. Před měsícem zde vystoupil Piere Brice představitel filmového Vinnetoua. Po něm připravili pořadatelé taktéž těžký kalibr a to v podobě Karla Gotta. Co potěší všechny fanoušky, je jistě fakt, že vstup pro všechny je zdarma.

Foto: archiv
Článek

Excalibur City je bývalý hraniční přechod Hatě a bezcelní zóna. Firma zde před měsícem veřejnosti představila velkou halu plnou dětských atrakcí, která má za úkol doplnit venkovní areál pro nejmenší Dětský svět, který funguje již několik let. Při této akci zde byl největší hvězdou zmíněný Piere Brice.

V sobotu 16. července se dětem a jejich rodičům otevře zábavní park, který nabídne kromě atrakcí pro děti i velkou restauraci s atraktivní vyhlídkou na venkovní plochy, obchod s hračkami či infocentrum. 

Marketingová ředitelka firmy Blanka Kašparová zve všechny na otevírání dětského světa. "Na tento den jsme připravili pro příchozí kulturní bonbónek a to v podobě vystoupení Karla Gotta - i tato akce bude pro příchozí zdarma. Děti, které přijdou v kostýmu včelky Máji, dostanou dárky v podobě žetonů na atrakce," dodala Kašparová.

Plakáty slibují, že v podání slavíka zazní Včelka Mája a na své si přijdou i německy mluvící návštěvníci.

Další informace máte možnost ještě zjistit buď na tel. 515206301, nebo na club@excaliburcity.com

Reklama

Výběr článků

Načítám