Hlavní obsah

Dětský den ve Frýdku-Místku bude ve znamení punku

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Statutární město Frýdek-Místek připravilo prostřednictvím KulturyFM oslavu Dne dětí. Konat se bude už tuto sobotu 31. května od 14 hodin na místeckém náměstí Svobody a jeho program odlišný od těch v minulých letech.

Foto: KulturaFM

plakát - Dětský den

Článek

„Letošní dětský den bude ve znamení pořádného punkového nářezu. Na své si přijdou všechny děti a rodiče, ale také punkeři, rockeři a další fanoušci drsňáckého stylu. Děti naučí tančit na punkovou hudbu známý choreograf, tanečník a dvojnásobný vítěz StarDance – Honza Onder. Zazpívat přijede Pavel Novák. Pořádně našlapané bude interaktivní show bubeníků Jumping Drums a závěr ovládne opravdová punková hvězda, kterou není nikdo jiný než Kašpárek v rohlíku,“ řekl k programu ředitel KulturyFM Jakub Tichý. 

Vůbec poprvé bude pro návštěvníky připravena také odpočinková zóna, a to na ulici Tržní (směrem ke křížovému podchodu). Pro děti zde bude k dispozici obří čtyřmetrová postel, ve které budou moci rozpoutat polštářovou bitvu nebo si jen tak poležet.

V rámci doprovodného programu se mohou návštěvníci těšit na zábavnou punkrockovou soutěžní cestu, na výtvarné dílny pod vedením profesionálních lektorů, ale také na herní simulátory, kde si zájemci mohou zkusit vytvořit vlastní rockovou kapelu a předvést velkolepou show.

Program:

14.00    Taneční hrátky Honzy Ondera

15.00    Pavel Novák

16.00    Jumping Drums

17.00    Kašpárek v rohlíku  

Doprovodný program:  

Punkrocková soutěžní cesta

Dětské dílny

Atrakce pro děti G

Guitar hero band  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám