Hlavní obsah

Dětský den v mexickém stylu zažije plzeňský lesopark

Novinky, Bc. Iveta Šlajerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Středisko volného času dětí a mládeže v Plzni pořádá dětský den v mexickém stylu, s oficiálním názvem ELDORÁDO. Akce se uskuteční 5. června od 15 hodin v přilehlém lesoparku SVČ Pallovka, jejíž pracovníci a externisté, společně se Stanicí mladých techniků, zabezpečují celou akci.

Foto: Bc. Iveta Šlajerová

ELDORÁDO

Článek

Každý si tu přijde na své. Pro děti bude připravený bohatý program od tvořivých dílen, přes skákací hrad, až po taneční párty. Rodiče doprovázející své ratolesti budou moci strávit červnové odpoledne při příjemném posezení u stánku s mexickými specialitami. Celým odpolednem bude provázet moderátor Stanislav Jurík.

„Akci pořádáme u příležitosti dětského dne. Touto premiérou chceme dětem a jejich rodičům nabídnout netradiční akci, ze které máme v plánu vytvořit tradici, na kterou se lidi budu rádi vracet,“ uvedla Ivana Pokorová, hlavní organizátorka akce a vedoucí SVČ Pallovka.

Eldorádo je jediná akce svého druhu v Plzni. Na jednom prostoru si můžete užít a vyzkoušet jak spontánní aktivity, jako je skákací hrad nebo prolézačky, ale také zde budou stánky s ukázkami práce kroužků SVČ. Vše si budete moci vyzkoušet a své výrobky případně odnést domů.

V rámci celého odpoledne všichni účastníci sbírají body na stanovištích a každý se zaplněnou kartičkou získává odměnu. Vyvrcholením celého odpoledne a pódiového programu bude dětská taneční párty.

Reklama

Výběr článků

Načítám