Hlavní obsah

Dětský den rybářských slavností na jezeře Katlov

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krásné prostředí jezera Katlov u Červených Janovic přivítá v sobotu 3. června dnes již tradiční dětský den. Od rána zde pro rodiče a jejich děti bude připraven bohatý program plný nejen dobrodružství, ale také zábavy.

Foto: archív autora

Dětský den rybářských slavností 2016

Článek

Nejmenší děti se mohou těšit na své pohádkové kamarády – Shreka, Fionu, Křemílka a Vochomůrku, Rusalku, Ariel a spoustu dalších. 

Zaskotačit si mohou v zábavním parku Crocodilino, na skákacím hradu Českých drah a užít si mohou i spoustu dalších pohádkových atrakcí. Na děti zde čekají například hastrmanské dílničky, kde se děti naučí starým hastrmanským řemeslům. 

Celý dětský den se odehrává v areálu jezera Katlov, a tak samozřejmě nebude chybět ani rybářská školička, kde se děti naučí od předních osobností české rybařiny spoustu nového. Pokud je pro někoho životním snem vyrazit na ryby se světoznámým dobrodruhem, pak bude mít jedinečnou šanci vyhrát v tombole právě jeden takový den s Jakubem Vágnerem.

Velkým lákadlem jsou také přednášky o výpravách do Amazonie a dalších nebezpečných koutů světa, které samozřejmě k akci pro celou rodinu patří. Nebude chybět ani autogramiáda a návštěvníci si budou moci prohlédnout akvarijní expozici sladkovodních ryb, které se skrývají pod hladinou jezera Katlov a projet se na koních. Vzácné dravce dětem představí sokolníci. Pro milovníky pejsků jsou díky FITMINU připraveny ukázky sportovní kynologie, mushingu, dogfrisbee a předvedení práce s vodicími a asistenčními psy. 

Součástí programu jsou hudební vystoupení. Po svém návratu z amerického angažmá vystoupí Adam Mišík.  

Za pozornost stojí koncerty kapel QUEENIE – world Queen tribute band, Handa Banda a unikátní ženská hudební kapela Vesna, která propojuje folklór, klasickou hudbu a jazz. K dětskému dni také neodmyslitelně patří kapela Maxim Turbulenc. Tato událost bude opravdovou oslavou rybaření, protože dojde zároveň k vyhlášení evropských juniorských šampionů, kteří na Katlově budou od středy do soboty měřit svoje síly v chytání kaprů.

Občerstvení po dobu celé akce bude zajištěno. Záštitu nad touto slavnostní akcí převzali ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová a ministr zemědělství Marian Jurečka.

Další informace naleznete na webových stránkách www.katlov.com v sekci Dětský den.

Reklama

Výběr článků

Načítám